Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Beograd Fk Partizannn
Normal Tactiek Presing
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 49.6
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Jędykiwiecz met de inworp. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Escamilla met een sublieme pass. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Jokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:1

6e minuut.
Arınç geeft een lange en hoge pass. Danylevičius is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Iličević ... Strafschop! Danylevičius roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Danylevičius kan niet meer verder spelen. Lázok legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:2

7e minuut.
Lázok onderschept slim de pass. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Escamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escamilla geeft de bal voor. Charles maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Rajin trapt de bal weg. Arınç kopt de bal weg. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:3

9e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç met een sublieme pass. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Rajin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:4

12e minuut.
Arınç speelt de bal door. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles passt de bal met de wreef. Lázok rent richting de bal. Lázok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rajin met een harde bal richting middenveld. Inworp. Arınç met de inworp. Escamilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Jokić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escamilla is nu in balbezit. Escamilla geeft een hoge lob. Lázok krijgt zijn hoofd ertegen. Rajin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:5

16e minuut.
Lázok passt de bal in één keer door. Arınç rent richting de bal. Arınç speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel. Rajin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lázok is nu in balbezit. Lázok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:6

17e minuut.
Bigović rent richting de bal. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok geeft een lange en hoge pass. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:7

19e minuut.
Jokić is nu in balbezit. Lázok onderschept slim de pass. Lázok passt de bal met de wreef. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Arınç kopt de bal weg. Perić heeft problemen om de bal te vangen. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ... Rajin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:8

21e minuut.
Arınç rent richting de bal. Arınç passt de bal met de wreef. Lázok rent richting de bal. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atlagić probeert naar een medespeler te passen. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lázok de bal onder controle te krijgen. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Rajin trapt de bal weg van het doel. Arınç is nu in balbezit. Arınç passt de bal zonder na te denken. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:9

26e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Daar is Lázok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escamilla geeft een lange en hoge pass. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Escamilla passt de bal in één keer door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ... Rajin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:10

32e minuut.
Dimofte geeft de bal voor. Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Charles de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok passt de bal in één keer door. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Rajin bokst de bal weg.

37e minuut.
Escamilla speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok probeert naar een medespeler te passen. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç rent richting de bal. Arınç met een sublieme pass. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 91%, Fk Partizannn 9%.
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:10

46e minuut.
Ninković rent richting de bal. Arınç rent richting de bal. Arınç geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Charles de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jędykiwiecz met een sublieme pass. Klungelig pakt Escamilla de bal. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ... Rajin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:11

50e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç passt de bal met de wreef. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok draait met de bal, schiet en ... Perić probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vuksanović is nu in balbezit. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok rent richting de bal. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arınç geeft de bal voor. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok draait met de bal, schiet en ... Rajin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:12

58e minuut.
Charles is nu in balbezit. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok passt de bal zonder na te denken. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Escamilla is nu in balbezit. Escamilla passt de bal met de wreef. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Jokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Escamilla onderschept slim de pass. Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Charles kopt de bal weg. Klungelig pakt Lázok de bal. Lázok passt de bal zonder na te denken. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Rajin trapt de bal weg van het doel. Escamilla kopt de bal weg. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Atlagić trapt de bal weg van het doel. Arınç kopt de bal weg. Lázok probeert de bal met de borst te controleren. Lázok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Arınç passt de bal zonder na te denken. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok passt de bal in één keer door. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ustrnul met een sublieme pass. Dimofte rent richting de bal. Dimofte geeft een hoge lob. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Rajin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:13

84e minuut.
Vučković speelt de bal door. Escamilla rent richting de bal. Escamilla passt de bal in één keer door. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 86%, Fk Partizannn 14%.
Sparta Beograd - Fk Partizannn 0:14