Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Baranda Fortuna Petrovgrad
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Vukoje rent richting de bal. Kliška rent richting de bal. Kliška passt de bal met de wreef. Čelar is nu in balbezit. Čelar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vukoje kopt de bal weg. Kliška is nu in balbezit. Kliška probeert naar een medespeler te passen. Čelar rent richting de bal. Čelar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mrđanin met een snelle inworp. Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eraković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eraković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Antonović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fortuna Petrovgrad 1:0

20e minuut.
Panković is nu in balbezit. Vukoje is nu in balbezit. Kliška rent richting de bal. Kliška haalt uit met een fantastische trap. Tašković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Baranda - Fortuna Petrovgrad 1:1

37e minuut.
Udovičić geeft de bal voor. Omerović probeert de bal aan de voet te houden. Eraković speelt de bal door. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Baranda - Fortuna Petrovgrad 2:1

41e minuut.
Crnčević speelt de bal door. Ivković speelt de bal door. Kliška speelt de bal door. Čelar rent richting de bal. Čelar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 58%, Fortuna Petrovgrad 42%.
FK Baranda - Fortuna Petrovgrad 2:1

52e minuut.
Vukoje geeft een hoge lob. Kliška rent richting de bal. Kliška speelt de bal door. Čelar rent richting de bal. Čelar draait met de bal, schiet en ... Biševac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panković geeft de bal voor. Kliška met een sublieme pass. Čelar heeft problemen om de bal te vangen. Čelar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Egelja is nu in balbezit. Omerović verovert de bal door een tackle van achteren. Omerović passt de bal in één keer door. Kliška rent richting de bal. Kliška schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Baranda - Fortuna Petrovgrad 2:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tašković trapt de bal weg. Omerović kopt de bal weg. Daar is Kliška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliška haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hadžić geeft een hoge lob. Kliška kan de bal niet met de borst controleren. Hadžić speelt de bal door. Čelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Baranda 65%, Fortuna Petrovgrad 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Baranda - Fortuna Petrovgrad 2:2