Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Beograd FK Baranda
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković rent richting de bal. Martać is nu in balbezit. Martać haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ivković met een sublieme pass. Mrđanin speelt de bal door. Martać rent richting de bal. Eraković is nu in balbezit. Eraković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cacić passt de bal in één keer door. Jokić is nu in balbezit. Jokić speelt de bal door. Antonijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonijević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Vučković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrđanin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jokić. Jokić krijgt een gele kaart. Mrđanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martać maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - FK Baranda 0:1

20e minuut.
Vučković geeft de bal voor. Vitas rent richting de bal. Egelja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egelja krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Eraković rent richting de bal. Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović speelt de bal door. Antonijević is nu in balbezit. Antonijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Beograd - FK Baranda 1:1

42e minuut.
Hadžić is nu in balbezit. Hadžić passt de bal met de wreef. Vučković is nu in balbezit. Martać onderschept slim de pass. Martać schiet op doel. Rajin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 40%, FK Baranda 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Beograd - FK Baranda 1:1

48e minuut.
Antonijević onderschept slim de pass. Egelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninković onderschept slim de pass. Antonijević rent richting de bal. Antonijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Beograd - FK Baranda 2:1

67e minuut.
Daar is Panković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panković geeft een hoge lob. Perić is nu in balbezit. Martać rent richting de bal. Martać schiet op doel. Rajin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Beograd - FK Baranda 2:2

74e minuut.
Jokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković verovert de bal door een tackle van achteren. Eraković met een sublieme pass. Martać is nu in balbezit. Martać draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Beograd 49%, FK Baranda 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Beograd - FK Baranda 2:2