Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedinstvo Titel Proleter Radna Mala
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Georgijev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijev speelt de bal door. Grkinić is nu in balbezit. Zekić verovert de bal door een tackle van achteren. Zekić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Georgijev geeft een lange en hoge pass. Daar is Grkinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zekić met een sublieme pass. Grbović rent richting de bal. Grbović haalt uit met een fantastische trap. Milinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Grkinić probeert de bal met de borst te controleren. Vicković is nu in balbezit. Vicković met een sublieme pass. Grbović is nu in balbezit. Grbović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Džuverović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džuverović met een sublieme pass. Grbović rent richting de bal. Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekić haalt uit met een fantastische trap. Milinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Titel - Proleter Radna Mala 1:0

41e minuut.
Grkinić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicvarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zekić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Titel - Proleter Radna Mala 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Titel 21%, Proleter Radna Mala 79%.
Jedinstvo Titel - Proleter Radna Mala 2:0

49e minuut.
Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučinić rent richting de bal. Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapajić haalt uit met een fantastische trap. Mandić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Titel - Proleter Radna Mala 2:1

53e minuut.
Mrđen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicvarić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Džuverović. Džuverović krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cicvarić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jasnić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Praščević de bal. Ražnatić is nu in balbezit. Vicković onderschept slim de pass. Vicković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučinić geeft de bal voor. Praščević kopt de bal weg. Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rackov kopt de bal weg. Jasnić is nu in balbezit. Rapajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rackov rent richting de bal. Rackov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rackov rent richting de bal. Rapajić rent richting de bal. Rackov is nu in balbezit. Rapajić is nu in balbezit. Rapajić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jedinstvo Titel - Proleter Radna Mala 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Titel 40%, Proleter Radna Mala 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jedinstvo Titel - Proleter Radna Mala 2:2