Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CotijaviemMoze Partizan Surdulica
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Žeravica trapt de bal weg van het doel. Mirović kopt de bal weg. Daar is Milinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanov rent richting de bal. Jovanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mirčetić is nu in balbezit. Bunjevčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunjevčević speelt de bal door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kilibarda passt de bal met de wreef. Kovačić probeert naar een medespeler te passen. Špegar speelt de bal door. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Partizan Surdulica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CotijaviemMoze 39%, Partizan Surdulica 61%.
CotijaviemMoze - Partizan Surdulica 1:0

47e minuut.
Radojčić passt de bal met de wreef. Daar is Milinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov draait met de bal, schiet en ... Anđelkić geeft een hoge lob. Ljubisavljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Vojvoda probeert naar een medespeler te passen. Mirčetić geeft de bal voor. Klungelig pakt Ignjatov de bal. Tadić is nu in balbezit. Tadić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CotijaviemMoze - Partizan Surdulica 1:1

59e minuut.
Crnomarković rent richting de bal. Ignjatov onderschept slim de pass. Ignjatov speelt de bal door. Tadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadić haalt uit met een fantastische trap. Kondić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vojvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvoda geeft een lange en hoge pass. Crnomarković probeert de bal met de borst te controleren. Ignjatov onderschept slim de pass. Ignjatov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mirčetić rent richting de bal. Bunjevčević onderschept slim de pass. Bunjevčević passt de bal zonder na te denken. Jovanov rent richting de bal. Jovanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tadić passt de bal met de wreef. Ignjatov rent richting de bal. Crnomarković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crnomarković krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Divljak passt de bal in één keer door. Tadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap. Kondić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Partizan Surdulica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CotijaviemMoze 43%, Partizan Surdulica 57%.
CotijaviemMoze - Partizan Surdulica 1:2