Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Ljig Partizan Lazarevac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Radan onderschept slim de pass. Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulić speelt de bal door. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ratković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulić is nu in balbezit. Vulić geeft een lange en hoge pass. Kirkov geeft een hoge lob. Mićanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Mrkela de bal. Vulić rent richting de bal. Kokir is nu in balbezit. Kokir haalt uit met een fantastische trap. Mićanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 2:0

24e minuut.
Kokir is nu in balbezit. Labudović met een sublieme pass. Kokir is nu in balbezit. Kokir schiet op doel. Perić kopt de bal weg. Mićanović bokst de bal weg. Trišović probeert de bal met de borst te controleren. Mićanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mrkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkela speelt de bal door. Repija bereikt de bal nog maar net als eerste. Repija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šupić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Kokir bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović is nu in balbezit. Kokir is nu in balbezit. Kokir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 51%, Partizan Lazarevac 49%.
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 3:0

46e minuut.
Simatović geeft een lange en hoge pass. Repija is nu in balbezit. Mrkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkela schiet op doel. Basarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 3:1

48e minuut.
Doroslovački passt de bal met de wreef. Načić rent richting de bal. Mrkela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Načić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Načić kan niet meer verder spelen. Božović komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vulić probeert de bal aan de voet te houden. Radan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simatović is nu in balbezit. Damjanić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simatović raakt geblesseerd tijdens het duel. Repija legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 3:2

64e minuut.
Mrkela geeft de bal voor. Šupić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Repija is nu in balbezit. Repija haalt uit met een fantastische trap. Basarić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Mrkela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Božović. Mrkela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radan met een snel genomen vrije trap. Šupić heeft problemen om de bal te vangen. Repija rent richting de bal. Repija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Radan passt de bal in één keer door. Mrkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Repija heeft problemen om de bal te vangen. Mrkela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkela haalt uit met een fantastische trap. Basarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 53%, Partizan Lazarevac 47%.
Rudar Ljig - Partizan Lazarevac 3:2