Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Jagodina Partizan Kosjerić
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Divac passt de bal met de wreef. Kladar is nu in balbezit. Kladar heeft problemen om de bal te vangen. Kladar schiet op doel. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Jagodina - Partizan Kosjerić 0:1

15e minuut.
Crnjanski geeft een hoge lob. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafirović begaat een overtreding. Zafirović krijgt een gele kaart. Bodrožić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simeunović met een snel genomen vrije trap. Brašanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dubljević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dubljević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Divac probeert naar een medespeler te passen. Ožegović probeert de bal met de borst te controleren. Džodić speelt de bal door. Brašanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brašanac haalt uit met een fantastische trap. Krumpirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soko Jagodina - Partizan Kosjerić 1:1

24e minuut.
Budimcević geeft de bal voor. Crnjanski rent richting de bal. Crnjanski met een sublieme pass. Kladar rent richting de bal. Kladar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Tatić heeft problemen om de bal te vangen. Divac bereikt de bal nog maar net als eerste. Divac haalt uit met een fantastische trap. Kladar is nu in balbezit. Kladar schiet op doel. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Žilić verovert de bal door een tackle van achteren. Žilić geeft een hoge lob. Bodrožić kopt de bal weg. Klungelig pakt Budimcević de bal. Džodić geeft de bal voor. Krumpirović bokst de bal weg. Brašanac is nu in balbezit. Brašanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Jagodina - Partizan Kosjerić 2:1

31e minuut.
Divac met een sublieme pass. Daar is Kladar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorac rent richting de bal. Kladar verovert de bal door een tackle van achteren. Kladar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Jagodina 53%, Partizan Kosjerić 47%.
Soko Jagodina - Partizan Kosjerić 2:1

56e minuut.
Zekić met een harde bal richting middenveld. Ožegović rent richting de bal. Ožegović geeft de bal voor. Divac is nu in balbezit. Divac schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Daar is Simeunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divac begaat een overtreding. Divac krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Žilić met een sublieme pass. Džodić is nu in balbezit. Džodić passt de bal in één keer door. Brašanac is nu in balbezit. Brašanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Jagodina 54%, Partizan Kosjerić 46%.
Soko Jagodina - Partizan Kosjerić 2:1