Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Jagodina Jarac Klub
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tatić speelt de bal door. Brašanac is nu in balbezit. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparović verovert de bal door een tackle van achteren. Šparović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Jagodina - Jarac Klub 1:0

7e minuut.
Memedović heeft problemen om de bal te vangen. Tatić rent richting de bal. Bugarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraš rent richting de bal. Maraš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zekić speelt de bal door. Graorac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šparović. Šparović krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Graorac rent richting de bal. Šparović is nu in balbezit. Šparović met een sublieme pass. Brašanac rent richting de bal. Brašanac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vorkapić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brašanac rent richting de bal. Brašanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Jagodina - Jarac Klub 2:0

22e minuut.
Maraš rent richting de bal. Zagorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugarski draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Jagodina - Jarac Klub 2:1

24e minuut.
Graorac verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorac verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorac met een sublieme pass. Brašanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brašanac draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Orbović de bal. Vorkapić speelt de bal door. Tatić kopt de bal weg. Klungelig pakt Šparović de bal. Šparović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Graorac rent richting de bal. Šparović is nu in balbezit. Šparović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brašanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brašanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Jagodina 49%, Jarac Klub 51%.
Soko Jagodina - Jarac Klub 2:1

49e minuut.
Graorac speelt de bal door. Bugarski rent richting de bal. Bugarski probeert naar een medespeler te passen. Maraš is nu in balbezit. Maraš haalt uit met een fantastische trap. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Šparović passt de bal zonder na te denken. Brašanac is nu in balbezit. Glomazić is nu in balbezit. Brašanac verovert de bal door een tackle van achteren. Brašanac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Jagodina 42%, Jarac Klub 58%.
Soko Jagodina - Jarac Klub 2:1