Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Ljig Jarac Klub
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bugarski verovert de bal door een tackle van achteren. Vulić rent richting de bal. Bugarski begaat een overtreding. Bugarski krijgt een gele kaart. Vulić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vulić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obrenović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kokir geeft de bal voor. Kirkov kopt de bal weg. Graorac is nu in balbezit. Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kitanović met een sublieme pass. Bugarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Načić is nu in balbezit. Bugarski onderschept slim de pass. Bugarski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 48%, Jarac Klub 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudar Ljig - Jarac Klub 0:0

49e minuut.
Graorac heeft problemen om de bal te vangen. Kokir rent richting de bal. Kokir speelt de bal door. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vulić verovert de bal door een tackle van achteren. Vulić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orbović de bal. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Jarac Klub 1:0

72e minuut.
Načić kopt de bal weg. Jolović rent richting de bal. Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Vorkapić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Jarac Klub 2:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vorkapić niet meer kan verder spelen. Božinović komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kokir passt de bal zonder na te denken. Obrenović is nu in balbezit. Jolović is nu in balbezit. Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Memedović rent richting de bal. Kokir onderschept slim de pass. Obrenović rent richting de bal. Obrenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Jarac Klub 3:0

84e minuut.
Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Graorac is nu in balbezit. Obrenović begaat een overtreding. Obrenović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 49%, Jarac Klub 51%.
Rudar Ljig - Jarac Klub 3:0