Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CotijaviemMoze Vojvodina Zrenjanin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Klungelig pakt Hercegovac de bal. Hercegovac met een sublieme pass. Olujić rent richting de bal. Olujić draait met de bal, schiet en ... Mićanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Vojvodina Zrenjanin 0:1

21e minuut.
Francišković passt de bal met de wreef. Kljajević is nu in balbezit. Selkić rent richting de bal. Hercegovac is nu in balbezit. Hercegovac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hercegovac rent richting de bal. Kovačić onderschept slim de pass. Kovačić met een sublieme pass. Jovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CotijaviemMoze 37%, Vojvodina Zrenjanin 63%.
CotijaviemMoze - Vojvodina Zrenjanin 0:1

60e minuut.
Kljajević met een sublieme pass. Klungelig pakt Jovanov de bal. Selkić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jovanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunjevčević zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lakićević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Jovanov heeft problemen om de bal te vangen. Bunjevčević is nu in balbezit. Selkić begaat een overtreding. Bunjevčević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kljajević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Veljković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Selkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selkić speelt de bal door. Olujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Olujić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Selkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Selkić met een sublieme pass. Olujić rent richting de bal. Olujić haalt uit met een fantastische trap. Vladimirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Vojvodina Zrenjanin 0:2

73e minuut.
Bunjevčević heeft problemen om de bal te vangen. Olujić is nu in balbezit. Met opzet legt Bunjevčević zijn tegenspeler op de grond. Bunjevčević krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Radojčić passt de bal zonder na te denken. Špegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Špegar passt de bal in één keer door. Bunjevčević is nu in balbezit. Bunjevčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CotijaviemMoze - Vojvodina Zrenjanin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CotijaviemMoze 39%, Vojvodina Zrenjanin 61%.
CotijaviemMoze - Vojvodina Zrenjanin 1:2