Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Ljig Proleter Bačka Palanka
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Damjanić geeft de bal voor. Kokir rent richting de bal. Kokir geeft de bal voor. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Proleter Bačka Palanka 1:0

11e minuut.
Knežević speelt de bal door. Obrenović is nu in balbezit. Božić onderschept slim de pass. Kokir rent richting de bal. Kokir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vujkov de bal. Kralj is nu in balbezit. Kralj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudar Ljig - Proleter Bačka Palanka 1:1

19e minuut.
Kirkov met een sublieme pass. Kokir rent richting de bal. Kokir probeert naar een medespeler te passen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kirkov onderschept slim de pass. Kirkov met een sublieme pass. Obrenović rent richting de bal. Kokir rent richting de bal. Krstonošić verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Knežević met een snelle inworp. Jerinić rent richting de bal. Jerinić speelt de bal door. Milovac rent richting de bal. Milovac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vulić kopt de bal weg. Obrenović rent richting de bal. Kokir rent richting de bal. Kokir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Proleter Bačka Palanka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 39%, Proleter Bačka Palanka 61%.
Rudar Ljig - Proleter Bačka Palanka 2:1

46e minuut.
Knežević rent richting de bal. Kokir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krstonošić. Kokir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kokir kan niet meer verder spelen. Pekarić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bubalo met een harde bal richting middenveld. Daar is Krstonošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekarić kopt de bal weg. Obrenović rent richting de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. Bubalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Proleter Bačka Palanka 3:1

68e minuut.
Ratković met de inworp. Vulić is nu in balbezit. Milovac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Milovac moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Milovac schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Ganović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Novković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 30%, Proleter Bačka Palanka 70%.
Rudar Ljig - Proleter Bačka Palanka 3:1