Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lazarevac Partizan Kosjerić
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Crnjanski met de inworp. Divac rent richting de bal. Simatović begaat een overtreding. Simatović krijgt een gele kaart. Divac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Divac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lazarevac - Partizan Kosjerić 0:1

20e minuut.
Divac rent richting de bal. Velikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divac bereikt de bal nog maar net als eerste. Velikić rent richting de bal. Velikić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Krumpirović trapt de bal weg. Divac probeert naar een medespeler te passen. Velikić is nu in balbezit. Velikić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lazarevac 44%, Partizan Kosjerić 56%.
Partizan Lazarevac - Partizan Kosjerić 0:1

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krumpirović niet meer kan verder spelen. Vlajković komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Budimcević geeft een lange en hoge pass. Čordarov is nu in balbezit. Čordarov passt de bal met de wreef. Daar is Divac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Babić verovert de bal door een tackle van achteren. Babić speelt de bal door. Simatović rent richting de bal. Repija is nu in balbezit. Repija haalt uit met een fantastische trap. Vlajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vlajković probeert naar een medespeler te passen. Radan kopt de bal weg. Vasiljević rent richting de bal. Repija bereikt de bal nog maar net als eerste. Repija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zafirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trišović geeft een lange en hoge pass. Babić kopt de bal weg. Simatović is nu in balbezit. Simatović schiet op doel. Vlajković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lazarevac 46%, Partizan Kosjerić 54%.
Partizan Lazarevac - Partizan Kosjerić 0:1