Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone Town A.F.C. Tuam FC
tuam Tactiek 5-2-3_Def
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
69.8 gemiddelde waardering 62
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Bilginer geeft de bal voor. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Akman maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Akman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Akman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Marcovecchio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marcovecchio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 1:0

8e minuut.
Hadžalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Sancho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 1:1

12e minuut.
Słoma geeft de bal voor. Godfred rent richting de bal. Met opzet legt Barón zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barón naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco passt de bal zonder na te denken. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 2:1

14e minuut.
Magowski geeft de bal voor. Daar is Verdun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft een hoge lob. Godfred maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Verdun onderschept slim de pass. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft de bal voor. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 3:1

20e minuut.
Godfred passt de bal in één keer door. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft de bal voor. Marcovecchio maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 4:1

24e minuut.
Marcovecchio kopt de bal weg. Bojenco geeft de bal voor. Daar is Montalvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Magowski passt de bal met de wreef. Bojenco rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojenco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Vinke kopt de bal weg. Rumi rayen is nu in balbezit. Radusin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radusin krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Kieszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginer passt de bal zonder na te denken. Marcovecchio heeft problemen om de bal te vangen. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Magowski geeft de bal voor. Marcovecchio kopt de bal weg. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft de bal voor. Godfred springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 5:1

40e minuut.
Rumi rayen rent richting de bal. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred verovert de bal door een tackle van achteren. Godfred draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 38%, Tuam FC 62%.
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 5:1

46e minuut.
Paraviso komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Walczyk geeft een hoge lob. Słoma heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Sancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bojenco neemt de hoekschop. Marcovecchio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 6:1

61e minuut.
Marcovecchio rent richting de bal. Hadžalić begaat een overtreding. Marcovecchio raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilginer wilt de vrije trap nemen. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 7:1

64e minuut.
Walczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulpaka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bojenco passt de bal met de wreef. Bilginer speelt de bal door. Daar is Godfred, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfred haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 8:1

70e minuut.
Bilginer speelt de bal door. Bojenco heeft problemen om de bal te vangen. Bojenco probeert naar een medespeler te passen. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Verdun passt de bal in één keer door. Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal met de wreef. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio geeft een lange en hoge pass. Cortina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžalić is nu in balbezit. Hadžalić passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 40%, Tuam FC 60%.
Athlone Town A.F.C. - Tuam FC 9:1