Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shelbourne F.C. Leinster Team
Magic Power Tactiek Fade
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Carlylse is nu in balbezit. Carlylse passt de bal zonder na te denken. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire schiet op doel. Bresani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Carlylse verovert de bal door een tackle van achteren. Carlylse geeft een lange en hoge pass. Maguire rent richting de bal. Maguire draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 1:0

15e minuut.
Lathlane passt de bal met de wreef. Moloney is nu in balbezit. Maguire verovert de bal door een tackle van achteren. Lathlane rent richting de bal. Lathlane geeft een hoge lob. Bresani bokst de bal weg. Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 2:0

30e minuut.
Shelton kopt de bal weg. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kowalówka ... Strafschop! Directe rode kaart, Kowalówka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kowalówka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rooney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rooney neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dale onderschept slim de pass. Dale passt de bal zonder na te denken. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Intrieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Viola met een sublieme pass. Vezzani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moloney. Moloney krijgt een gele kaart. Vezzani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vezzani met een snel genomen vrije trap. Maguire maakt een snoekduik en kopt de bal. Bresani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 3:0

42e minuut.
Fahradi kopt de bal weg. Moloney heeft problemen om de bal te vangen. Moloney probeert naar een medespeler te passen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 47%, Leinster Team 53%.
Shelbourne F.C. - Leinster Team 3:0

46e minuut.
Maguire is nu in balbezit. Reynolds rent richting de bal. Maguire verovert de bal door een tackle van achteren. Maguire haalt uit met een fantastische trap. Bresani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 4:0

47e minuut.
Dale speelt de bal door. Klungelig pakt Moloney de bal. Maguire rent richting de bal. Maguire haalt uit met een fantastische trap. Bresani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 5:0

52e minuut.
Lingxi onderschept slim de pass. Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Dale probeert naar een medespeler te passen. Rooney heeft problemen om de bal te vangen. Rooney haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Buitenspel voor Shelton. Goede buitenspelval van de verdediging. Stapleton maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vezzani kopt de bal weg. Maguire is nu in balbezit. Maguire haalt uit met een fantastische trap. Bresani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Maguire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguire geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Parratt de bal onder controle te krijgen. Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Carlylse rent richting de bal. Daar is Carlylse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlylse met een sublieme pass. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola haalt uit met een fantastische trap. Bresani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal rolt over de achterlijn. Truman komt het veld opgelopen. bin matar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lathlane geeft een lange en hoge pass. Viola kopt de bal weg. Maguire rent richting de bal. bin matar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin matar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 6:0

74e minuut.
Viola is nu in balbezit. Viola speelt de bal door. Parratt geeft een lange en hoge pass. Shelton heeft problemen om de bal te vangen. Shelton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Stapleton de bal. Shelton is nu in balbezit. Shelton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 6:1

77e minuut.
Truman probeert naar een medespeler te passen. Lathlane is nu in balbezit. Lathlane heeft problemen om de bal te vangen. Lathlane geeft de bal voor. bin matar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 7:1

85e minuut.
Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moloney. Truman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stapleton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin matar kopt de bal weg. Maguire is nu in balbezit. Maguire draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Leinster Team 8:1

86e minuut.
Lathlane rent richting de bal. Inworp. Reynolds zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maguire is nu in balbezit. Maguire draait met de bal, schiet en ... Bresani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foy verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lathlane zal de hoekschop nemen. bin matar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shelton kopt de bal weg. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reynolds. Maguire raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 44%, Leinster Team 56%.
Shelbourne F.C. - Leinster Team 8:1