Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC&FC Athlone Town A.F.C.
moja Tactiek Wysoko
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 55.9
outstanding Schieten incredible
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Veckevičius rent richting de bal. Nora onderschept slim de pass. Nora passt de bal in één keer door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Sancho bokst de bal weg.

10e minuut.
Nora onderschept slim de pass. Nora probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. Sancho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 1:0

15e minuut.
Bilginer is nu in balbezit. Bilginer geeft de bal voor. Daar is Lagaditis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfred is nu in balbezit. Godfred schiet op doel. Spaul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Creighan probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev is nu in balbezit. Vinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio is nu in balbezit. Tovar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tovar krijgt een gele kaart. Marcovecchio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godfred legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Spaul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco met een sublieme pass. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred draait met de bal, schiet en ... Spaul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 1:1

24e minuut.
Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma rent richting de bal. Słoma passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bojenco zal de hoekschop nemen. Marcovecchio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 1:2

27e minuut.
Radusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radusin geeft een hoge lob. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Spaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 1:3

29e minuut.
Tovar geeft een lange en hoge pass. Cordeiro rent richting de bal. Nora speelt de bal door. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Antolak komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Creighan bereikt de bal nog maar net als eerste. Creighan passt de bal met de wreef. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:3

38e minuut.
Słoma onderschept slim de pass. Bojenco rent richting de bal. Bojenco met een sublieme pass. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma onderschept slim de pass. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft een hoge lob. Marcovecchio is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bojenco onderschept slim de pass. Bojenco passt de bal zonder na te denken. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel. Spaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:4

45e minuut.
Klungelig pakt Dini de bal. Nora rent richting de bal. Nora passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 59%, Athlone Town A.F.C. 41%.
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:4

49e minuut.
Vinke rent richting de bal. Vinke geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:5

53e minuut.
Bojenco geeft een hoge lob. Godfred rent richting de bal. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. Spaul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:6

59e minuut.
Radusin passt de bal in één keer door. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco probeert naar een medespeler te passen. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aktürk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chraniotis kopt de bal weg. Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal zonder na te denken. Godfred is nu in balbezit. Godfred haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:7

68e minuut.
Bilginer onderschept slim de pass. Bilginer geeft de bal voor. Marcovecchio rent richting de bal. Godfred is nu in balbezit. Godfred draait met de bal, schiet en ... Spaul bokst de bal weg. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Paal! Spaul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 2:8

71e minuut.
Chraniotis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aktürk de bal. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. Sancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 3:8

80e minuut.
Marcovecchio onderschept slim de pass. Lagaditis verovert de bal door een tackle van achteren. Lagaditis geeft de bal voor. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel. Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Creighan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Veckevičius de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 4:8

89e minuut.
Słoma geeft een hoge lob. Marcovecchio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tovar neemt vlug de vrije trap. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 60%, Athlone Town A.F.C. 40%.
AC&FC - Athlone Town A.F.C. 4:8