Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Leinster Team
Jürgen Tactiek Fade
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
44.9 gemiddelde waardering 50
solide Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Bresani trapt de bal weg van het doel. Ribarov kopt de bal weg. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Bresani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski rent richting de bal. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert haalt uit met een fantastische trap. Bresani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fairclough speelt de bal door. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull passt de bal in één keer door. Colleary rent richting de bal. Colleary haalt uit met een fantastische trap. Vlajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Deady zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amphlett is nu in balbezit. Colleary verovert de bal door een tackle van achteren. Colleary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Norman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 56%, Leinster Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool - Leinster Team 0:0

50e minuut.
Ribarov is nu in balbezit. Ribarov geeft een hoge lob. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Norman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Leinster Team 1:0

75e minuut.
Barfitov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barfitov passt de bal zonder na te denken. Daar is Amphlett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colleary is nu in balbezit. Colleary draait met de bal, schiet en ... Vlajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ryabushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabushkin geeft een lange en hoge pass. Heaney kopt de bal weg. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Leinster Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 65%, Leinster Team 35%.
Liverpool - Leinster Team 2:0