Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.01
  • Stadion: FLAHITS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2200
FLAHITS Asan-Tuto
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 19
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Kostkiewicz speelt de bal door. Kaczmarczyk rent richting de bal. Kaczmarczyk passt de bal met de wreef. Welter rent richting de bal. Welter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Pirueta de bal. Pirueta geeft de bal voor. Daar is Bellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welter rent richting de bal. Welter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guerreiro bokst de bal weg.

8e minuut.
Brajer passt de bal met de wreef. Kaczmarczyk rent richting de bal. Kaczmarczyk geeft een hoge lob. Cesaratto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 2:0

19e minuut.
Rosalém geeft een lange en hoge pass. Bäffler kopt de bal weg. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajer onderschept slim de pass. Brajer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 3:0

21e minuut.
Pirueta rent richting de bal. Pirueta geeft de bal voor. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto passt de bal met de wreef. Welter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 4:0

28e minuut.
Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczyk onderschept slim de pass. Kaczmarczyk passt de bal zonder na te denken. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Roncatto geeft de bal voor. Inworp. Pirueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brajer rent richting de bal. Brajer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pirueta geeft een lange en hoge pass. Welter heeft problemen om de bal te vangen. Welter haalt uit met een fantastische trap. Guerreiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bellini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 5:0

40e minuut.
Correa met een sublieme pass. Penha heeft problemen om de bal te vangen. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 6:0

42e minuut.
Pirueta onderschept slim de pass. Pirueta geeft een lange en hoge pass. Daar is Bellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welter is nu in balbezit. Welter schiet op doel. Guerreiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 26%, Asan-Tuto 74%.
FLAHITS - Asan-Tuto 7:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Guerreiro niet meer kan verder spelen. Dourado komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kostkiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Pirueta de bal. Pirueta passt de bal in één keer door. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 8:0

51e minuut.
Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarczyk is nu in balbezit. Kaczmarczyk passt de bal zonder na te denken. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 9:0

56e minuut.
Bastos probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Bäffler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pirueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirueta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Roncatto is nu in balbezit. Roncatto geeft de bal voor. Carioca kan de bal niet met de borst controleren. Zamora rent richting de bal. Brajer geeft een lange en hoge pass. Dourado bokst de bal weg.

67e minuut.
Pirueta geeft de bal voor. Daar is Carioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welter bereikt de bal nog maar net als eerste. Welter draait met de bal, schiet en ... Dourado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bellini verovert de bal door een tackle van achteren. Bellini geeft de bal voor. Cacique probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brajer is nu in balbezit. Brajer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Penha rent richting de bal. Brajer onderschept slim de pass. Brajer speelt de bal door. Welter is nu in balbezit. Welter schiet op doel. Dourado bokst de bal weg. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 10:0

81e minuut.
Welter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cesaratto de bal. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - Asan-Tuto 11:0

83e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandera met een snel genomen vrije trap. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 23%, Asan-Tuto 77%.
FLAHITS - Asan-Tuto 11:0