Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.01
  • Stadion: FLAHITS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3099
FLAHITS fluminense33
442 Tactiek leo4
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Bandera passt de bal met de wreef. Pirueta met een sublieme pass. Kusalović is nu in balbezit. Troska verovert de bal door een tackle van achteren. Troska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Pimbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pimbó passt de bal met de wreef. Di Cataldo is nu in balbezit. Di Cataldo schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Guerra trapt de bal weg van het doel. Đalović rent richting de bal. Matušek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Matušek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matušek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Đalović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Bäffler rent richting de bal. Bäffler passt de bal met de wreef. Pimbó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đalović rent richting de bal. Đalović probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jaskółka met een sublieme pass. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimbó krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bäffler rent richting de bal. Dzieniszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieniszewski met een sublieme pass. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bandera kopt de bal weg. Đalović probeert naar een medespeler te passen. Troska rent richting de bal. Troska haalt uit met een fantastische trap. Coelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - fluminense33 1:0

41e minuut.
Đalović speelt de bal door. Welter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pimbó zijn tegenspeler op de grond. Pimbó krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Welter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Welter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Troska krijgt zijn hoofd ertegen. Coelho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - fluminense33 2:0

43e minuut.
Kowalczykiewicz is nu in balbezit. Kowalczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Cataldo rent richting de bal. Di Cataldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Welter bereikt de bal nog maar net als eerste. Welter passt de bal met de wreef. Troska is nu in balbezit. Troska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAHITS - fluminense33 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 51%, fluminense33 49%.
FLAHITS - fluminense33 3:0

52e minuut.
Bäffler geeft een lange en hoge pass. Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskółka met een sublieme pass. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Goździejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goździejewski speelt de bal door. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Cataldo onderschept slim de pass. Di Cataldo schiet op doel. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Llano komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Troska springt en kopt de bal. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Welter onderschept slim de pass. Welter haalt uit met een fantastische trap. Coelho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Llano rent richting de bal. Llano passt de bal zonder na te denken. Welter bereikt de bal nog maar net als eerste. Welter haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAHITS 42%, fluminense33 58%.
FLAHITS - fluminense33 3:0