Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.01
  • Stadion: Corteco Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Corteco FLAHITS
Normal Tactiek 442
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Messaritakis heeft problemen om de bal te vangen. Mosquito verovert de bal door een tackle van achteren. Llano onderschept slim de pass. Daar is Cesaratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratto draait met de bal, schiet en ... Perez bokst de bal weg. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta geeft de bal voor. Klungelig pakt Sangaletti de bal. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jaskółka speelt de bal door. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto passt de bal zonder na te denken. Messaritakis heeft problemen om de bal te vangen. Messaritakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:1

9e minuut.
Kostkiewicz met een sublieme pass. Bäffler probeert naar een medespeler te passen. Pirueta met een sublieme pass. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto draait met de bal, schiet en ... Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Llano speelt de bal door. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka passt de bal in één keer door. Messaritakis rent richting de bal. Messaritakis schiet op doel. De bal raakt de paal. Perez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:2

17e minuut.
Llano speelt de bal door. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto passt de bal in één keer door. Messaritakis rent richting de bal. Messaritakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Jaskółka de bal. Jaskółka speelt de bal door. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto schiet op doel. Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:3

35e minuut.
Llano kopt de bal weg. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka met een sublieme pass. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:4

37e minuut.
Klungelig pakt Jaskółka de bal. Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Llano probeert naar een medespeler te passen. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Messaritakis rent richting de bal. Messaritakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:5

43e minuut.
Kostkiewicz is nu in balbezit. Kostkiewicz geeft een hoge lob. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis schiet op doel. Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:6

44e minuut.
Messaritakis verovert de bal door een tackle van achteren. Messaritakis passt de bal zonder na te denken. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corteco 84%, FLAHITS 16%.
Corteco - FLAHITS 0:7

46e minuut.
Troska komt het veld opgelopen. Cesaratto speelt de bal door. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:8

47e minuut.
Cesaratto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pirueta de bal. Dracena is nu in balbezit. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta geeft een lange en hoge pass. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cesaratto kan de bal niet met de borst controleren. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toró trapt de bal weg. Llano kopt de bal weg. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kostkiewicz onderschept slim de pass. Kostkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Llano met een sublieme pass. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kostkiewicz speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal met de wreef. Cesaratto is nu in balbezit. Jaskółka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jaskółka kopt de bal weg. Daar is Cesaratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratto passt de bal met de wreef. Daar is Troska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troska haalt uit met een fantastische trap. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Llano bereikt de bal nog maar net als eerste. Llano schiet op doel. Perez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaskółka zal de hoekschop nemen. Toró kan de bal niet met de borst controleren. Perez bokst de bal weg. Klungelig pakt Cesaratto de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mosquito trapt de bal weg. Klungelig pakt Kostkiewicz de bal. Preguinho speelt de bal door. Pingo rent richting de bal. Pingo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sangaletti kopt de bal weg. Gvozden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvozden passt de bal zonder na te denken. Jaskółka geeft een lange en hoge pass. Troska maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:9

68e minuut.
Cesaratto is nu in balbezit. Llano rent richting de bal. Llano passt de bal in één keer door. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora speelt de bal door. Jaskółka geeft een lange en hoge pass. Troska rent richting de bal. Troska schiet op doel. Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:10

75e minuut.
Cesaratto rent richting de bal. Llano speelt de bal door. Troska is nu in balbezit. Klungelig pakt Troska de bal. Troska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora geeft de bal voor. Troska is nu in balbezit. Troska geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cesaratto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Troska rent richting de bal. Troska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:11

83e minuut.
Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto verovert de bal door een tackle van achteren. Cesaratto passt de bal met de wreef. Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto passt de bal zonder na te denken. Troska rent richting de bal. Troska draait met de bal, schiet en ... Perez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - FLAHITS 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corteco 76%, FLAHITS 24%.
Corteco - FLAHITS 0:12