Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrópolis F DE AÇO
X4.2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Egorov passt de bal in één keer door. Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal in één keer door. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ... Magrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Sponga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goleniec is nu in balbezit. Sponga onderschept slim de pass. Sponga geeft een lange en hoge pass. Breahna springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Klungelig pakt Goleniec de bal. Sponga verovert de bal door een tackle van achteren. Sponga probeert naar een medespeler te passen. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Risom speelt de bal door. Sabou rent richting de bal. Sabou geeft een lange en hoge pass. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hantschick bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breahna. Hantschick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khalatyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scott kopt de bal weg. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... Magrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Sasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasin speelt de bal door. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna haalt uit met een fantastische trap. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - F DE AÇO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 63%, F DE AÇO 37%.
Petrópolis - F DE AÇO 1:0

46e minuut.
Wojewoda komt het veld opgelopen. Bărnuţiu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Scott passt de bal in één keer door. Suassuna rent richting de bal. Suassuna passt de bal zonder na te denken. Perkov heeft problemen om de bal te vangen. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Magrão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sponga met een sublieme pass. Breahna is nu in balbezit. Caçapava verovert de bal door een tackle van achteren. Sasin onderschept slim de pass. Sasin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rudnik passt de bal zonder na te denken. Scott met een sublieme pass. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petrópolis - F DE AÇO 1:1

62e minuut.
Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal in één keer door. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - F DE AÇO 1:2

64e minuut.
Khalatyan verovert de bal door een tackle van achteren. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava geeft een hoge lob. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - F DE AÇO 1:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvim komt het veld opgelopen. Accioly komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wojewoda geeft een hoge lob. Egorov kopt de bal weg. Perkov is nu in balbezit. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - F DE AÇO 1:4

77e minuut.
Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim met een sublieme pass. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Magrão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - F DE AÇO 1:5

78e minuut.
Bala komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sabou speelt de bal door. Alvim rent richting de bal. Alvim geeft een hoge lob. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Perkov is nu in balbezit. Rudnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perkov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Magrão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - F DE AÇO 1:6

88e minuut.
Alvim passt de bal in één keer door. Daar is Perkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perkov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 61%, F DE AÇO 39%.
Petrópolis - F DE AÇO 1:6