Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centro de apoio Caneta Azul FC
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Laluska geeft de bal voor. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol begaat een overtreding. Perneta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Perneta kan niet meer verder spelen. Petrucci komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Recoteco rent richting de bal. Borodosky onderschept slim de pass. Queirós begaat een overtreding. Borodosky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laluska neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Caneta Azul FC 0:1

16e minuut.
Ganz met een snelle inworp. Daar is Gürol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoteco is nu in balbezit. Gürol onderschept slim de pass. Gürol geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Centro de apoio - Caneta Azul FC 0:2

23e minuut.
Borodosky is nu in balbezit. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira passt de bal in één keer door. Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodosky schiet op doel. Stange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Peel kopt de bal weg. Fávaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Švach bereikt de bal nog maar net als eerste. Švach draait met de bal, schiet en ... Chapecó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluska onderschept slim de pass. Borodosky is nu in balbezit. Laluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Maluco geeft een hoge lob. Inworp. Gürol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laluska rent richting de bal. Laluska geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petrucci rent richting de bal. Petrucci speelt de bal door. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mingardo de bal onder controle te krijgen. Ryczel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 55%, Caneta Azul FC 45%.
Centro de apoio - Caneta Azul FC 0:2

48e minuut.
Chapecó is nu in balbezit. Borodosky verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Švach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodosky is nu in balbezit. Borodosky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Andrade rent richting de bal. Laluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laluska geeft een hoge lob. Švach bereikt de bal nog maar net als eerste. Švach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Švach rent richting de bal. Švach geeft een hoge lob. Gürol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Švach passt de bal zonder na te denken. Peel rent richting de bal. Peel geeft de bal voor. Borodosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodosky draait met de bal, schiet en ... Stange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Silveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centro de apoio 59%, Caneta Azul FC 41%.
Centro de apoio - Caneta Azul FC 0:2