Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Só da Vasco AD Fazenda do Campo
2 x 2 Tactiek 2x2 xp
30% Balbezit 70%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Picanha met een snelle inworp. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu passt de bal met de wreef. Sinicki rent richting de bal. Picanha rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lescot probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Correa met de inworp. Picanha rent richting de bal. Picanha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Só da Vasco - AD Fazenda do Campo 1:0

27e minuut.
Correa geeft een hoge lob. Lescot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescot passt de bal met de wreef. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Só da Vasco 48%, AD Fazenda do Campo 52%.
Só da Vasco - AD Fazenda do Campo 1:0

62e minuut.
Sinicki is nu in balbezit. Sinicki speelt de bal door. Lescot rent richting de bal. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Sinicki passt de bal met de wreef. Lescot probeert naar een medespeler te passen. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Sardinha speelt de bal door. Picanha rent richting de bal. Picanha schiet op doel. Kaszás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Só da Vasco - AD Fazenda do Campo 2:0

83e minuut.
Tufeanu speelt de bal door. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picanha is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cacique raakt geblesseerd tijdens het duel. Sinicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tufeanu speelt de bal door. Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Só da Vasco 35%, AD Fazenda do Campo 65%.
Só da Vasco - AD Fazenda do Campo 2:0