Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F DE AÇO Cascavel fc
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Bala verovert de bal door een tackle van achteren. Bala speelt de bal door. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 1:0

11e minuut.
Praça trapt de bal weg van het doel. Pedroso kopt de bal weg. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bala met een sublieme pass. Perkov rent richting de bal. Praça rent richting de bal. Goleniec rent richting de bal. Goleniec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Granja is nu in balbezit. Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec probeert naar een medespeler te passen. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bozza kopt de bal weg. Daar is Bala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bala passt de bal zonder na te denken. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ... Queirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bala rent richting de bal. Bala geeft een lange en hoge pass. Valverde is nu in balbezit. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alvim met de inworp. Goleniec speelt de bal door. Alvim geeft een hoge lob. Perkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 32%, Cascavel fc 68%.
F DE AÇO - Cascavel fc 2:0

50e minuut.
Praça rent richting de bal. Perkov onderschept slim de pass. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 3:0

70e minuut.
Pedroso speelt de bal door. Bozza is nu in balbezit. Perkov rent richting de bal. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Perkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 4:0

72e minuut.
Bala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedroso kan de bal niet met de borst controleren. Pedroso speelt de bal door. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Risom verovert de bal door een tackle van achteren. Risom speelt de bal door. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Queirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 5:0

78e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandeira met de inworp. Alvim rent richting de bal. Alvim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pedroso met een sublieme pass. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira geeft een hoge lob. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 6:0

90e minuut.
Bandeira onderschept slim de pass. Bandeira met een sublieme pass. Goleniec rent richting de bal. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Queirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Cascavel fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 28%, Cascavel fc 72%.
F DE AÇO - Cascavel fc 7:0