Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Fazenda do Campo Esmeralda F.C.
2x2 xp Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lescot met een sublieme pass. Inworp. Marcondes met een snelle inworp. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli geeft de bal voor. Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petardo probeert naar een medespeler te passen. Pena speelt de bal door. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli draait met de bal, schiet en ... Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Esmeralda F.C. 0:1

16e minuut.
Sinicki met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sena met de inworp. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena met een sublieme pass. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli schiet op doel. Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Esmeralda F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Fazenda do Campo 80%, Esmeralda F.C. 20%.
AD Fazenda do Campo - Esmeralda F.C. 0:2

58e minuut.
Fumagalli onderschept slim de pass. Fumagalli passt de bal in één keer door. Uchoa is nu in balbezit. Uchoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Esmeralda F.C. 0:3

66e minuut.
Fumagalli rent richting de bal. Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki geeft een hoge lob. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fumagalli met een sublieme pass. Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Porto is nu in balbezit. Uchoa onderschept slim de pass. Uchoa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sinicki speelt de bal door. Klungelig pakt Sena de bal. Sena probeert naar een medespeler te passen. Uchoa rent richting de bal. Uchoa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Sinicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki met een sublieme pass. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa schiet op doel. Kaszás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Uchoa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Fazenda do Campo - Esmeralda F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Fazenda do Campo 67%, Esmeralda F.C. 33%.
AD Fazenda do Campo - Esmeralda F.C. 0:4