Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmeralda F.C. AD Fazenda do Campo
Normal Tactiek 2x2 xp
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Inworp. Marcondes met de inworp. Fumagalli speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pirata trapt de bal weg van het doel. Fumagalli kan de bal niet met de borst controleren. Fumagalli passt de bal met de wreef. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 1:0

23e minuut.
Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro met een sublieme pass. Fumagalli probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Sena is nu in balbezit. Sena speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Kaszás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 2:0

29e minuut.
Inworp. Marcondes met een snelle inworp. Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli probeert naar een medespeler te passen. Sena geeft de bal voor. Kaszás bokst de bal weg.

45e minuut.
Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Kaszás bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmeralda F.C. 13%, AD Fazenda do Campo 87%.
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 3:0

46e minuut.
Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli passt de bal met de wreef. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Kaszás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 4:0

50e minuut.
Seixas bereikt de bal nog maar net als eerste. Seixas geeft de bal voor. Sinicki is nu in balbezit. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap. Kaszás bokst de bal weg. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 5:0

74e minuut.
Picanha met een sublieme pass. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena passt de bal zonder na te denken. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fumagalli passt de bal met de wreef. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Peixeiro speelt de bal door. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena met een sublieme pass. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmeralda F.C. 19%, AD Fazenda do Campo 81%.
Esmeralda F.C. - AD Fazenda do Campo 5:0