Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F DE AÇO Fora777_Vasco
Normal Tactiek amistoso-01
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 36.9
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Talıb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pascoalino komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Furtok rent richting de bal. Furtok passt de bal in één keer door. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Furtok rent richting de bal. Pascoalino rent richting de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Fora777_Vasco 0:1

20e minuut.
Sonvico probeert naar een medespeler te passen. Pascoalino rent richting de bal. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Fora777_Vasco 0:2

28e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega met een sublieme pass. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Bravo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Fora777_Vasco 0:3

29e minuut.
Egorov probeert naar een medespeler te passen. Dalglish bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 62%, Fora777_Vasco 38%.
F DE AÇO - Fora777_Vasco 0:3

47e minuut.
Gurău met de inworp. Ortega geeft de bal voor. Sabou heeft problemen om de bal te vangen. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ortega passt de bal met de wreef. Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal met de wreef. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandeira komt het veld opgelopen. Canhão komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Accioly komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pascoalino passt de bal in één keer door. Khalatyan kan de bal niet met de borst controleren. Egorov probeert naar een medespeler te passen. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Egorov verovert de bal door een tackle van achteren. Dalglish met een sublieme pass. Egorov probeert naar een medespeler te passen. Risom rent richting de bal. Risom geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Egorov probeert de bal aan de voet te houden. Furtok is nu in balbezit. Furtok passt de bal zonder na te denken. Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 54%, Fora777_Vasco 46%.
F DE AÇO - Fora777_Vasco 0:3