Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cascavel fc Esmeralda F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pena rent richting de bal. Pena met een sublieme pass. Prazeres rent richting de bal. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pena speelt de bal door. Fumagalli is nu in balbezit. Bozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fumagalli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bozza passt de bal in één keer door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. Vega krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Sena onderschept slim de pass. Vega is nu in balbezit. Sena is nu in balbezit. Sena draait met de bal, schiet en ... Queirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fumagalli met een sublieme pass. Vega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozza. Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fumagalli wilt de vrije trap nemen. Queirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - Esmeralda F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cascavel fc 42%, Esmeralda F.C. 58%.
Cascavel fc - Esmeralda F.C. 0:1

54e minuut.
Bozza passt de bal met de wreef. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha passt de bal zonder na te denken. Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cascavel fc - Esmeralda F.C. 1:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Queirós trapt de bal weg. da Cunha kopt de bal weg. Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cascavel fc - Esmeralda F.C. 2:1

62e minuut.
Misso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filho komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sena speelt de bal door. Fumagalli is nu in balbezit. Met opzet legt Granja zijn tegenspeler op de grond. Granja krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Fumagalli probeert naar een medespeler te passen. Curió rent richting de bal. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega draait met de bal, schiet en ... Queirós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cascavel fc 44%, Esmeralda F.C. 56%.
Cascavel fc - Esmeralda F.C. 2:1