Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F DE AÇO Universit´ário FC
Normal Tactiek calleri
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Goleniec verovert de bal door een tackle van achteren. Niittykoski rent richting de bal. Niittykoski geeft een hoge lob. Wentemilla is nu in balbezit. Wentemilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sabou rent richting de bal. Sabou geeft de bal voor. Inworp. Kaščák met de inworp. Harris geeft een hoge lob. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wentemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wentemilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Parish is nu in balbezit. Parish geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kaščák controleert de bal met de borst. Kaščák geeft de bal voor. Klungelig pakt Bandeira de bal. Kandris rent richting de bal. Kandris geeft de bal voor. Bravo bokst de bal weg.

26e minuut.
Harris met een sublieme pass. Kaščák rent richting de bal. Kaščák probeert naar een medespeler te passen. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bandeira kopt de bal weg. Alvim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim geeft de bal voor. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Parish speelt de bal door. Harris heeft problemen om de bal te vangen. Harris geeft een lange en hoge pass. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Niittykoski onderschept slim de pass. Niittykoski met een sublieme pass. Kaščák speelt de bal door. Wentemilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Wentemilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris speelt de bal door. Kaščák probeert naar een medespeler te passen. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Risom kopt de bal weg. Williamson met een sublieme pass. Udalcovas heeft problemen om de bal te vangen. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel. Meola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 65%, Universit´ário FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F DE AÇO - Universit´ário FC 0:0

46e minuut.
Le Saux komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bravo met een harde bal richting middenveld. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwiałkiewicz. Chwiałkiewicz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Parish geeft een lange en hoge pass. Le Saux is nu in balbezit. Kandris is nu in balbezit. Kandris draait met de bal, schiet en ... Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Universit´ário FC 0:1

60e minuut.
Kaščák geeft een lange en hoge pass. Parish controleert de bal met de borst. Parish geeft een hoge lob. Le Saux rent richting de bal. Le Saux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Universit´ário FC 0:2

61e minuut.
Melgar komt het veld opgelopen. Cheşnoiu komt het veld opgelopen. Egorov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pedroso komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Parish kopt de bal weg. Klungelig pakt Khalatyan de bal. Kaščák rent richting de bal. Kaščák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kaščák geeft de bal voor. Klungelig pakt Bandeira de bal. Kandris rent richting de bal. Kandris schiet op doel. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bravo niet meer kan verder spelen. Davila komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kaščák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een lange en hoge pass. Kandris rent richting de bal. Kandris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Universit´ário FC 0:3

73e minuut.
Harris is nu in balbezit. Harris passt de bal zonder na te denken. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux is nu in balbezit. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Universit´ário FC 0:4

75e minuut.
Niittykoski met een sublieme pass. Kandris is nu in balbezit. Kandris passt de bal in één keer door. Le Saux rent richting de bal. Le Saux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 74%, Universit´ário FC 26%.
F DE AÇO - Universit´ário FC 0:4