Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrópolis Caneta Azul FC
X3.2 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 26
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
solide Verdedigen zwak


11e minuut.
Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik speelt de bal door. Dahm rent richting de bal. Dahm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Gürol probeert naar een medespeler te passen. Laluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Švach bereikt de bal nog maar net als eerste. Švach draait met de bal, schiet en ... Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ganz is nu in balbezit. Sonnenschein verovert de bal door een tackle van achteren. Sonnenschein passt de bal zonder na te denken. Dahm rent richting de bal. Dahm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Potiguar kopt de bal weg. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahm verovert de bal door een tackle van achteren. Dahm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Caneta Azul FC 1:0

23e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonnenschein verovert de bal door een tackle van achteren. Sonnenschein speelt de bal door. Dahm rent richting de bal. Dahm schiet op doel. Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Inworp. Absalonsen komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Dahm verovert de bal door een tackle van achteren. Gürol begaat een overtreding. Dahm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sonnenschein zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gürol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ganz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz geeft een hoge lob. Peel is nu in balbezit. Peel haalt uit met een fantastische trap. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Švach kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Twardzik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petrópolis - Caneta Azul FC 1:1

43e minuut.
Gürol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Laluska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laluska passt de bal met de wreef. Švach is nu in balbezit. Švach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 67%, Caneta Azul FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petrópolis - Caneta Azul FC 1:1

46e minuut.
Marquez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahm passt de bal zonder na te denken. Švach is nu in balbezit. Twardzik onderschept slim de pass. Twardzik met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letellier komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sonnenschein geeft de bal voor. Daar is Puli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahm onderschept slim de pass. Dahm draait met de bal, schiet en ... Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Caneta Azul FC 2:1

72e minuut.
MacSorley rent richting de bal. MacSorley passt de bal met de wreef. Dahm rent richting de bal. Dahm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrópolis - Caneta Azul FC 3:1

74e minuut.
Puli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huszti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrópolis 62%, Caneta Azul FC 38%.
Petrópolis - Caneta Azul FC 3:1