Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F DE AÇO Caneta Azul FC
Normal Tactiek 532
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 22.4
very good Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Bandeira is nu in balbezit. Bandeira geeft een lange en hoge pass. Egorov speelt de bal door. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Khalatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalatyan passt de bal met de wreef. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Egorov verovert de bal door een tackle van achteren. Egorov geeft de bal voor. Daar is Huszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goleniec rent richting de bal. Goleniec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ryczel speelt de bal door. Khalatyan kopt de bal weg. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov onderschept slim de pass. Perkov schiet op doel. Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Egorov is nu in balbezit. Egorov geeft een hoge lob. Rapa is nu in balbezit. Risom verovert de bal door een tackle van achteren. Risom geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec onderschept slim de pass. Huszti speelt de bal door. Perkov is nu in balbezit. Perkov schiet op doel. Ryczel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perkov is nu in balbezit. Ryczel speelt de bal door. Sabou kopt de bal weg. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Łacina rent richting de bal. Alvim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łacina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łacina met een snel genomen vrije trap. Sabou rent richting de bal. Sabou passt de bal zonder na te denken. Perkov is nu in balbezit. Perkov draait met de bal, schiet en ... Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Caneta Azul FC 1:0

38e minuut.
Alvim rent richting de bal. Alvim geeft de bal voor. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Caneta Azul FC 2:0

41e minuut.
Perkov speelt de bal door. Risom is nu in balbezit. Risom met een sublieme pass. Perkov rent richting de bal. Perkov haalt uit met een fantastische trap. Ryczel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Egorov geeft een lange en hoge pass. Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Perkov rent richting de bal. Perkov schiet op doel. Ryczel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 34%, Caneta Azul FC 66%.
F DE AÇO - Caneta Azul FC 2:0

46e minuut.
Łacina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Nyers komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen. Mingardo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Alvim met een snelle inworp. Goleniec rent richting de bal. Goleniec passt de bal in één keer door. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Peel de bal. Egorov is nu in balbezit. Egorov geeft de bal voor. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Burkus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mingardo de bal onder controle te krijgen. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ... Ryczel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bala komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou probeert naar een medespeler te passen. Risom geeft een lange en hoge pass. Perkov rent richting de bal. Perkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Leão komt het veld opgelopen. Accioly komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rapa is nu in balbezit. Rapa geeft de bal voor. Leão met een sublieme pass. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryczel speelt de bal door. Khalatyan kopt de bal weg. Accioly heeft problemen om de bal te vangen. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov draait met de bal, schiet en ... Ryczel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Huszti rent richting de bal. Huszti passt de bal in één keer door. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov schiet op doel. Puli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Leão bereikt de bal nog maar net als eerste. Leão geeft een lange en hoge pass. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F DE AÇO - Caneta Azul FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F DE AÇO 31%, Caneta Azul FC 69%.
F DE AÇO - Caneta Azul FC 3:0