Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boracéia gordao fc
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 19.9
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota verovert de bal door een tackle van achteren. Shiota passt de bal in één keer door. Hiszpański heeft problemen om de bal te vangen. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 1:0

7e minuut.
Bøje passt de bal in één keer door. Barea heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Goiano ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Goiano naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiszpański neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 2:0

9e minuut.
Bøje geeft een hoge lob. Wyrębek kopt de bal weg. Barea is nu in balbezit. Barea schiet op doel. Davila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański onderschept slim de pass. Hiszpański passt de bal in één keer door. Barea is nu in balbezit. Barea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 3:0

18e minuut.
Japinha rent richting de bal. Bøje onderschept slim de pass. Bøje probeert naar een medespeler te passen. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ... Davila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hiszpański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Penha de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bøje geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hiszpański maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Firmino passt de bal in één keer door. Penaldo heeft problemen om de bal te vangen. Barea speelt de bal door. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 4:0

29e minuut.
Mambo-Mumba met de inworp. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota passt de bal met de wreef. Barea is nu in balbezit. Barea haalt uit met een fantastische trap. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 5:0

43e minuut.
Klungelig pakt Penaldo de bal. Hallik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallik passt de bal zonder na te denken. Wyrębek is nu in balbezit. Wyrębek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 6:0

45e minuut.
Wyrębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębek passt de bal zonder na te denken. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota rent richting de bal. Shiota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hiszpański krijgt zijn hoofd ertegen. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boracéia 29%, gordao fc 71%.
Boracéia - gordao fc 6:0

52e minuut.
Davila speelt de bal door. Hallik rent richting de bal. Hallik passt de bal met de wreef. Barea is nu in balbezit. Barea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 7:0

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Davila niet meer kan verder spelen. Azevedo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Penha geeft een lange en hoge pass. Mambo-Mumba kopt de bal weg. Klungelig pakt Bøje de bal. Bøje geeft de bal voor. Hiszpański krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Barea is nu in balbezit. Barea geeft een lange en hoge pass. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap. Azevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 8:0

80e minuut.
Wyrębek heeft problemen om de bal te vangen. Wyrębek speelt de bal door. Klungelig pakt Hiszpański de bal. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... Azevedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boracéia - gordao fc 9:0

86e minuut.
Hiszpański onderschept slim de pass. Hiszpański probeert naar een medespeler te passen. Shiota rent richting de bal. Barea is nu in balbezit. Barea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barea rent richting de bal. Barea geeft de bal voor. Malzoni heeft problemen om de bal te vangen. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boracéia 17%, gordao fc 83%.
Boracéia - gordao fc 9:0