Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço FC Marvel FC
Mega-45 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Honorato geeft een lange en hoge pass. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 1:0

3e minuut.
Lua passt de bal in één keer door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite is nu in balbezit. Amarante onderschept slim de pass. Amarante draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Lippi kan de bal niet met de borst controleren. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo speelt de bal door. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
da Costa probeert de bal met de borst te controleren. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal in één keer door. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
da Costa is nu in balbezit. Boa Morte verovert de bal door een tackle van achteren. Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Bordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lua passt de bal zonder na te denken. Boa Morte met een sublieme pass. Khoury geeft de bal voor. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lippi probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury onderschept slim de pass. Khoury geeft een hoge lob. Amarante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 2:0

17e minuut.
Honorato geeft een hoge lob. Klungelig pakt da Costa de bal. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 3:0

21e minuut.
Boa Morte speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 4:0

21e minuut.
Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malzoni de bal. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Dinamite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Inworp. Lua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boa Morte geeft de bal voor. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 5:0

27e minuut.
Haeser trapt de bal weg. Klungelig pakt Khoury de bal. Boa Morte speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Honorato met een sublieme pass. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 6:0

31e minuut.
da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte passt de bal met de wreef. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 7:0

33e minuut.
Amarante onderschept slim de pass. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury passt de bal met de wreef. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 8:0

34e minuut.
Rabelo passt de bal zonder na te denken. Honorato met een sublieme pass. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 9:0

36e minuut.
Alcântara geeft een hoge lob. Bechara is nu in balbezit. Bechara probeert naar een medespeler te passen. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Honorato met een sublieme pass. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 10:0

42e minuut.
Maizena met een snelle inworp. Khoury met een sublieme pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 11:0

44e minuut.
Lua is nu in balbezit. Lua met een sublieme pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 22%, Marvel FC 78%.
Voltaço FC - Marvel FC 12:0

46e minuut.
Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Lua is nu in balbezit. Lua passt de bal zonder na te denken. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lippi onderschept slim de pass. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte passt de bal met de wreef. Lua rent richting de bal. Lua passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dinamite rent richting de bal. Dinamite geeft de bal voor. Neves Dias kopt de bal weg. Honorato rent richting de bal. Honorato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 13:0

57e minuut.
Rabanete geeft een hoge lob. Neves Dias rent richting de bal. Neves Dias geeft een hoge lob. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boa Morte is nu in balbezit. Boa Morte geeft de bal voor. Bordon bokst de bal weg. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 14:0

59e minuut.
Rabelo passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bechara met de inworp. Lua geeft de bal voor. Amarante springt en kopt de bal. Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dinamite rent richting de bal. Dinamite geeft een lange en hoge pass. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato geeft de bal voor. Amarante krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi met een sublieme pass. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua geeft een hoge lob. Amarante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 15:0

65e minuut.
Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lua rent richting de bal. Lua geeft een hoge lob. Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gringo probeert naar een medespeler te passen. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato passt de bal zonder na te denken. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Amarante draait met de bal, schiet en ... Alcântara probeert de bal aan de voet te houden. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua geeft een lange en hoge pass. Amarante springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 16:0

73e minuut.
Amarante passt de bal zonder na te denken. Khoury heeft problemen om de bal te vangen. Khoury passt de bal in één keer door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Khoury passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Honorato de bal. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Amarante passt de bal in één keer door. da Costa is nu in balbezit. Khoury speelt de bal door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 17:0

80e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Khoury onderschept slim de pass. Khoury passt de bal zonder na te denken. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Khoury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde is nu in balbezit. Khoury onderschept slim de pass. Khoury geeft een lange en hoge pass. Amarante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço FC - Marvel FC 18:0

89e minuut.
Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato geeft de bal voor. Klungelig pakt Dinamite de bal. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço FC 24%, Marvel FC 76%.
Voltaço FC - Marvel FC 18:0