Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá ArtBen
Maringá Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20
outstanding Schieten poor
good Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Coeck kopt de bal weg. Daar is Torlasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco met een sublieme pass. Naaim is nu in balbezit. Naaim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Naaim geeft de bal voor. Amâncio probeert de bal met de borst te controleren. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk haalt uit met een fantastische trap. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 1:0

5e minuut.
Picanha passt de bal met de wreef. Ambrosio rent richting de bal. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim schiet op doel. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Filipović met een sublieme pass. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk passt de bal in één keer door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Coeck met een sublieme pass. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente maakt een afschuwelijke overtreding. Oponente krijgt een gele kaart. Naaim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coeck wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 2:0

15e minuut.
Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naaim passt de bal in één keer door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coeck is nu in balbezit. Coeck geeft de bal voor. Walk rent richting de bal. Walk schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 3:0

19e minuut.
Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco probeert naar een medespeler te passen. Naaim is nu in balbezit. Naaim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Torlasco draait met de bal, schiet en ... Belfort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filipović neemt de hoekschop. Walk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Walk heeft problemen om de bal te vangen. Walk geeft een lange en hoge pass. Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 4:0

25e minuut.
Walk passt de bal met de wreef. Coeck probeert naar een medespeler te passen. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim haalt uit met een fantastische trap. Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 5:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acerola met een harde bal richting middenveld. Coeck kopt de bal weg. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acerola speelt de bal door. Filipović is nu in balbezit. Walk is nu in balbezit. Walk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 6:0

34e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim onderschept slim de pass. Torlasco probeert naar een medespeler te passen. Naaim is nu in balbezit. Naaim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Belfort geeft een hoge lob. Krakowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim schiet op doel. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 7:0

43e minuut.
Naaim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torlasco de bal. Torlasco passt de bal in één keer door. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Coeck controleert de bal met de borst. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 20%, ArtBen 80%.
Grêmio E Maringá - ArtBen 7:0

47e minuut.
Walk speelt de bal door. Torlasco rent richting de bal. Torlasco speelt de bal door. Walk is nu in balbezit. Walk draait met de bal, schiet en ... Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco passt de bal zonder na te denken. Naaim rent richting de bal. Naaim haalt uit met een fantastische trap. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oponente heeft problemen om de bal te vangen. Naaim rent richting de bal. Naaim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Dioniso is nu in balbezit. Dioniso passt de bal zonder na te denken. Belfort heeft problemen om de bal te vangen. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Coeck rent richting de bal. Coeck speelt de bal door. Torlasco is nu in balbezit. Naaim rent richting de bal. Naaim schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Arnoldus verovert de bal door een tackle van achteren. Arnoldus geeft een lange en hoge pass. Walk kopt de bal weg. Naaim is nu in balbezit. Naaim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Coeck speelt de bal door. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Naaim de bal. Naaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 8:0

61e minuut.
Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim passt de bal met de wreef. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim geeft een hoge lob. Medeiros is nu in balbezit. Walk onderschept slim de pass. Walk schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Naaim speelt de bal door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco passt de bal met de wreef. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Naaim is nu in balbezit. Naaim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Walk met een snelle inworp. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović geeft een hoge lob. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Richter de bal. Acerola bokst de bal weg.

75e minuut.
Filipović met een sublieme pass. Torlasco rent richting de bal. Torlasco geeft de bal voor. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Coeck met een sublieme pass. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Naaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naaim haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 9:0

82e minuut.
Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco speelt de bal door. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim draait met de bal, schiet en ... Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 10:0

85e minuut.
Klungelig pakt Coeck de bal. Coeck passt de bal met de wreef. Naaim is nu in balbezit. Naaim draait met de bal, schiet en ... Acerola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - ArtBen 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 15%, ArtBen 85%.
Grêmio E Maringá - ArtBen 11:0