Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá FortalezaAC
Maringá Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filipović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coeck is nu in balbezit. Coeck schiet op doel. Nascimento probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Ventura de bal. Naaim is nu in balbezit. Bonoli is nu in balbezit. Klungelig pakt Naaim de bal. Naaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 2:0

12e minuut.
Todero met een sublieme pass. Daar is Bonoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonoli speelt de bal door. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 3:0

14e minuut.
Todero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonoli de bal. Bonoli probeert naar een medespeler te passen. Coeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli passt de bal in één keer door. Daar is Naaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naaim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Todero passt de bal met de wreef. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli passt de bal zonder na te denken. Coeck is nu in balbezit. Coeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Coeck onderschept slim de pass. Coeck passt de bal in één keer door. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli schiet op doel. Ávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Coeck heeft problemen om de bal te vangen. Todero is nu in balbezit. Todero geeft de bal voor. Naaim rent richting de bal. Naaim draait met de bal, schiet en ... Paal! Naaim rent richting de bal. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 4:0

28e minuut.
Naaim rent richting de bal. Naaim probeert naar een medespeler te passen. Bonoli rent richting de bal. Bonoli draait met de bal, schiet en ... Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 5:0

38e minuut.
Dioniso passt de bal in één keer door. Todero is nu in balbezit. Todero speelt de bal door. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ávila trapt de bal weg. Ventura controleert de bal met de borst. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 6:0

44e minuut.
Freire rent richting de bal. Dioniso onderschept slim de pass. Dioniso met een sublieme pass. Coeck is nu in balbezit. Coeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 16%, FortalezaAC 84%.
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 6:0

54e minuut.
Ventura onderschept slim de pass. Ventura passt de bal zonder na te denken. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim haalt uit met een fantastische trap. Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 7:0

59e minuut.
Freire heeft problemen om de bal te vangen. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero rent richting de bal. Todero met een sublieme pass. Coeck is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coeck is nu in balbezit. Coeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 8:0

64e minuut.
Krakowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim onderschept slim de pass. Naaim draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Ventura de bal. Naaim is nu in balbezit. Naaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 9:0

68e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Inworp. Arnoldus met een snelle inworp. Naaim controleert de bal met de borst. Naaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 10:0

70e minuut.
Filipović passt de bal zonder na te denken. Coeck is nu in balbezit. Coeck speelt de bal door. Naaim is nu in balbezit. Naaim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 11:0

73e minuut.
Peres probeert de bal met de borst te controleren. Dalmaz is nu in balbezit. Bonoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bonoli draait met de bal, schiet en ... Ávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 12:0

76e minuut.
Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz met een sublieme pass. Todero rent richting de bal. Todero draait met de bal, schiet en ... Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 13:0

80e minuut.
Murgoci geeft een lange en hoge pass. Coeck is nu in balbezit. Coeck passt de bal met de wreef. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Coeck rent richting de bal. Coeck haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ventura de bal. Bonoli rent richting de bal. Bonoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 14:0

86e minuut.
Dioniso verovert de bal door een tackle van achteren. Todero speelt de bal door. Bonoli probeert naar een medespeler te passen. Coeck rent richting de bal. Coeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Todero speelt de bal door. Bonoli rent richting de bal. Bonoli speelt de bal door. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ávila met een harde bal richting middenveld. Naaim rent richting de bal. Naaim geeft een lange en hoge pass. Daar is Coeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coeck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalmaz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 20%, FortalezaAC 80%.
Grêmio E Maringá - FortalezaAC 14:0