Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio E Maringá Todos os Santos
Maringá Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 22.7
solide Schieten slecht
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Torlasco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savić komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Siikalampi kopt de bal weg. Bonoli heeft problemen om de bal te vangen. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli onderschept slim de pass. Bonoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Arnoldus geeft een hoge lob. Alvarado kopt de bal weg. Görner heeft problemen om de bal te vangen. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli schiet op doel. Mutlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 1:0

11e minuut.
Todero is nu in balbezit. Todero met een sublieme pass. Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Todero met een sublieme pass. Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savić passt de bal in één keer door. Bonoli is nu in balbezit. Bonoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Görner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnoldus met een snelle inworp. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Krakowiak passt de bal met de wreef. Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli onderschept slim de pass. Bonoli draait met de bal, schiet en ... Mutlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Teixeira met een sublieme pass. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filipović krijgt een gele kaart. Cabral raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cabral kan niet meer verder spelen.

42e minuut.
Filipović passt de bal met de wreef. Todero is nu in balbezit. Todero probeert naar een medespeler te passen. Siikalampi rent richting de bal. Siikalampi schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Görner de bal. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 18%, Todos os Santos 82%.
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 1:0

55e minuut.
Siikalampi is nu in balbezit. Savić is nu in balbezit. Savić passt de bal zonder na te denken. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Todero kopt de bal weg. Savić rent richting de bal. Savić probeert naar een medespeler te passen. Siikalampi is nu in balbezit. Siikalampi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Eckart de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arnoldus neemt de hoekschop. Daar is Bonoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pipoca passt de bal met de wreef. Daar is Todero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todero speelt de bal door. Bonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dioniso probeert naar een medespeler te passen. Todero rent richting de bal. Todero passt de bal met de wreef. Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savić draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Arnoldus passt de bal zonder na te denken. Görner rent richting de bal. Bonoli verovert de bal door een tackle van achteren. Bonoli draait met de bal, schiet en ... Mutlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 2:0

79e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Inworp. Todero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonoli rent richting de bal. Bonoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 3:0

83e minuut.
Borges kopt de bal weg. Bonoli heeft problemen om de bal te vangen. Simplício is nu in balbezit. Bonoli onderschept slim de pass. Bonoli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siikalampi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alvarado de bal. Savić is nu in balbezit. Savić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 4:0

88e minuut.
Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus probeert naar een medespeler te passen. Siikalampi heeft problemen om de bal te vangen. Todero rent richting de bal. Todero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio E Maringá 19%, Todos os Santos 81%.
Grêmio E Maringá - Todos os Santos 5:0