Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Spinoza Dolce SA
Normal Tactiek 01
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 41.5
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Faita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal zonder na te denken. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Dolce SA 0:1

5e minuut.
Bolles met een sublieme pass. Nicolo is nu in balbezit. Nicolo geeft de bal voor. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dinamite passt de bal in één keer door. Bolles is nu in balbezit. Bolles passt de bal zonder na te denken. Faita bereikt de bal nog maar net als eerste. Faita schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Dolce SA 0:2

9e minuut.
Dublin speelt de bal door. Kiciuś is nu in balbezit. Kiciuś speelt de bal door. Faita is nu in balbezit. Faita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ferraz met een sublieme pass. Kiciuś is nu in balbezit. Kiciuś passt de bal in één keer door. Dublin is nu in balbezit. Dublin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Negreiros trapt de bal weg. Daar is Kiciuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciuś passt de bal met de wreef. Dublin is nu in balbezit. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kiciuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles geeft een lange en hoge pass. Dublin springt en kopt de bal. Negreiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spinoza - Dolce SA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spinoza 78%, Dolce SA 22%.
Olympique Spinoza - Dolce SA 0:3

46e minuut.
Dublin met een sublieme pass. Sena is nu in balbezit. Faita verovert de bal door een tackle van achteren. Dublin rent richting de bal. Dublin draait met de bal, schiet en ... Negreiros bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiciuś neemt de hoekschop. Klungelig pakt Faita de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś passt de bal met de wreef. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Faita verovert de bal door een tackle van achteren. Faita draait met de bal, schiet en ... Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spinoza 92%, Dolce SA 8%.
Olympique Spinoza - Dolce SA 0:3