Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: Dolce SA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11400
Dolce SA CoringãoOsasco
01 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin onderschept slim de pass. Dublin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alicate de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fontenelle speelt de bal door. Inworp. Dinamite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Faita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Faita onderschept slim de pass. Dublin rent richting de bal. Dublin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faita rent richting de bal. Faita schiet op doel. Bastos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles onderschept slim de pass. Bolles speelt de bal door. Dublin rent richting de bal. Dublin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 1:0

16e minuut.
Dublin passt de bal in één keer door. Gäumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäumann geeft een hoge lob. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Faita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Papalabros komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Dinamite geeft de bal voor. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś probeert naar een medespeler te passen. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 2:0

24e minuut.
Alicate geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinamite met de inworp. Dublin heeft problemen om de bal te vangen. Dublin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bastos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Papalabros rent richting de bal. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 3:0

27e minuut.
Alicate geeft een hoge lob. Inworp. Dinamite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapavý geeft een hoge lob. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś passt de bal in één keer door. Dublin is nu in balbezit. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 4:0

35e minuut.
Hernandes geeft de bal voor. Inworp. Kiciuś met een snelle inworp. Papalabros rent richting de bal. Papalabros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hernandes met een harde bal richting middenveld. Silveira kopt de bal weg. Ximenes rent richting de bal. Dublin onderschept slim de pass. Dublin haalt uit met een fantastische trap. Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiciuś met de inworp. Ximenes is nu in balbezit. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 5:0

43e minuut.
Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite geeft de bal voor. Papalabros kopt de bal weg. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 6:0

45e minuut.
Moraes geeft een lange en hoge pass. Silveira is nu in balbezit. Bolles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce SA 20%, CoringãoOsasco 80%.
Dolce SA - CoringãoOsasco 6:0

47e minuut.
Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini probeert naar een medespeler te passen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros onderschept slim de pass. Papalabros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Alicate met een sublieme pass. Ximenes probeert de bal met de borst te controleren. Alicate rent richting de bal. Papalabros verovert de bal door een tackle van achteren. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 7:0

57e minuut.
Bastos trapt de bal weg. Dinamite kopt de bal weg. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Cavallini heeft problemen om de bal te vangen. Bolles geeft de bal voor. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hernandes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lubanski kopt de bal weg. Klungelig pakt Papalabros de bal. Moraes is nu in balbezit. Dublin onderschept slim de pass. Dublin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Carioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciuś rent richting de bal. Kiciuś probeert naar een medespeler te passen. Papalabros is nu in balbezit. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 8:0

69e minuut.
Kiciuś controleert de bal met de borst. Bolles is nu in balbezit. Bolles speelt de bal door. Papalabros rent richting de bal. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 9:0

72e minuut.
Kiciuś speelt de bal door. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros passt de bal in één keer door. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Papalabros rent richting de bal. Papalabros passt de bal zonder na te denken. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Hernandes geeft een hoge lob. Inworp. Kiciuś met de inworp. Papalabros probeert de bal met de borst te controleren. Papalabros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alicate met een harde bal richting middenveld. Bolles kopt de bal weg. Papalabros bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalabros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 10:0

78e minuut.
Klungelig pakt Bolles de bal. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin draait met de bal, schiet en ... Bastos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dolce SA - CoringãoOsasco 11:0

81e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś passt de bal in één keer door. Dublin rent richting de bal. Dublin haalt uit met een fantastische trap. Alicate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gäumann geeft een hoge lob. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Dublin rent richting de bal. Dublin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Bolles onderschept slim de pass. Bolles probeert naar een medespeler te passen. Dublin rent richting de bal. Dublin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Lubanski passt de bal met de wreef. Dublin rent richting de bal. Papalabros is nu in balbezit. Dublin is nu in balbezit. Dublin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite verovert de bal door een tackle van achteren. Dinamite geeft een hoge lob. Papalabros rent richting de bal. Papalabros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dolce SA 14%, CoringãoOsasco 86%.
Dolce SA - CoringãoOsasco 11:0