Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE TimaoOOOOoOo
2016 A Tactiek NOVA 3 ATT
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51.6 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


13e minuut.
Brinkman passt de bal zonder na te denken. Trümpler rent richting de bal. Longo begaat een overtreding. Longo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Drajer is nu in balbezit. Drajer passt de bal met de wreef. Kaham speelt de bal door. Trümpler heeft problemen om de bal te vangen. Trümpler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trümpler is nu in balbezit. Drajer rent richting de bal. Drajer passt de bal zonder na te denken. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
García Granero passt de bal met de wreef. Angelici heeft problemen om de bal te vangen. Słaby begaat een overtreding. Słaby krijgt een gele kaart. Angelici raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Woźny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larkin krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - TimaoOOOOoOo 1:0

32e minuut.
Mazouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazouch. Mazouch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 42%, TimaoOOOOoOo 58%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - TimaoOOOOoOo 1:0

46e minuut.
Mazouch is nu in balbezit. García Granero bereikt de bal nog maar net als eerste. García Granero geeft een hoge lob. Daar is Mazouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazouch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Quinque passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kaham de bal. Kaham passt de bal in één keer door. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 50%, TimaoOOOOoOo 50%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - TimaoOOOOoOo 1:0