Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SchneiderFC Mocajuba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Rey de bal onder controle te krijgen. Zanato is nu in balbezit. Figueroa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanato wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pezinho met een snel genomen vrije trap. Pepper rent richting de bal. Pepper geeft een hoge lob. Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Pezinho met een sublieme pass. Matias heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho rent richting de bal. Motta onderschept slim de pass. Motta haalt uit met een fantastische trap. Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Poeta met een sublieme pass. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio geeft een hoge lob. Repeteco rent richting de bal. Repeteco geeft een hoge lob. Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Zanato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelágio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SchneiderFC 36%, Mocajuba 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SchneiderFC - Mocajuba 0:0

63e minuut.
Petrucio geeft een hoge lob. Maranhão rent richting de bal. Caça-Rato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caça-Rato krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pelágio rent richting de bal. Matias is nu in balbezit. Pelágio rent richting de bal. Pelágio schiet op doel. Hernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SchneiderFC - Mocajuba 1:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Repeteco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias haalt uit met een fantastische trap. Pelágio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SchneiderFC - Mocajuba 2:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maranhão met een snelle inworp. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Toró is nu in balbezit. Seixas onderschept slim de pass. Toró geeft de bal voor. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SchneiderFC 44%, Mocajuba 56%.
SchneiderFC - Mocajuba 2:0