Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raijin Strikers FC Flamengo-RO
352 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Queirós kopt de bal weg. Cattonaro rent richting de bal. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Queirós rent richting de bal. Queirós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander is nu in balbezit. van Brabander passt de bal zonder na te denken. Toche is nu in balbezit. Toche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Istomin onderschept slim de pass. Istomin geeft een lange en hoge pass. Rissi heeft problemen om de bal te vangen. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Leht speelt de bal door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro speelt de bal door. Queirós rent richting de bal. Queirós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Thiesen passt de bal in één keer door. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - FC Flamengo-RO 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmerbauer met een snelle inworp. Sobrino is nu in balbezit. Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zimmerbauer geeft de bal voor. Badea rent richting de bal. Badea passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Queirós de bal onder controle te krijgen. Queirós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Badea rent richting de bal. Regueiro met een sublieme pass. Mazaropi kan de bal niet met de borst controleren. Cassa rent richting de bal. Cassa passt de bal zonder na te denken. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raijin Strikers - FC Flamengo-RO 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Luzardo de bal. Luzardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Mazaropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toche is nu in balbezit. Toche haalt uit met een fantastische trap. Conrado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 54%, FC Flamengo-RO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raijin Strikers - FC Flamengo-RO 1:1

74e minuut.
Mazaropi probeert de bal aan de voet te houden. rent richting de bal. passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Queirós de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro geeft een hoge lob. Leht met een sublieme pass. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós draait met de bal, schiet en ... bokst de bal weg. Debruyn heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Cattonaro de bal onder controle te krijgen. Debruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea met een sublieme pass. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander schiet op doel. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea passt de bal in één keer door. Toche rent richting de bal. Toche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - FC Flamengo-RO 1:2

82e minuut.
Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro passt de bal in één keer door. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
van Brabander rent richting de bal. van Brabander passt de bal zonder na te denken. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raijin Strikers - FC Flamengo-RO 1:3

90e minuut.
Queirós probeert naar een medespeler te passen. van Brabander rent richting de bal. van Brabander passt de bal zonder na te denken. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raijin Strikers 49%, FC Flamengo-RO 51%.
Raijin Strikers - FC Flamengo-RO 1:3