Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Sítio Raijin Strikers
Cadeado Tactiek 352
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 33.1
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


13e minuut.
Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman is nu in balbezit. Beckman passt de bal in één keer door. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Queirós passt de bal in één keer door. Beckman geeft de bal voor. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Raijin Strikers 1:0

40e minuut.
Cattonaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Queirós de bal. Queirós passt de bal in één keer door. Cattonaro is nu in balbezit. Cattonaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
geeft de bal voor. Al Majed geeft de bal voor. Bonifazi kopt de bal weg. Lincz heeft problemen om de bal te vangen. Lincz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Sítio 47%, Raijin Strikers 53%.
Manchester Sítio - Raijin Strikers 1:0

53e minuut.
Beckman kopt de bal weg. Klungelig pakt Rissi de bal. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Donatelli geeft een hoge lob. Fumagalli speelt de bal door. Beckman met een sublieme pass. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. speelt de bal door. Leht is nu in balbezit. Leht probeert naar een medespeler te passen. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Sítio - Raijin Strikers 1:1

65e minuut.
Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi passt de bal zonder na te denken. Beckman speelt de bal door. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fumagalli onderschept slim de pass. Fumagalli geeft een hoge lob. Klungelig pakt de bal. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Conrado trapt de bal weg. Beckman kopt de bal weg. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Raijin Strikers 2:1

74e minuut.
Klungelig pakt Cattonaro de bal. Stoyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoyanov geeft een hoge lob. Lincz rent richting de bal. Lincz schiet op doel. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz geeft een hoge lob. Bonifazi probeert de bal aan de voet te houden. Beckman is nu in balbezit. Beckman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Raijin Strikers 3:1

79e minuut.
Cattonaro passt de bal zonder na te denken. Queirós is nu in balbezit. Al Majed begaat een overtreding. Al Majed krijgt een gele kaart. Queirós is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thiesen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Beckman rent richting de bal. Beckman passt de bal in één keer door. Bonifazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi draait met de bal, schiet en ... Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Al Majed kopt de bal weg. Beckman is nu in balbezit. Donek speelt de bal door. Klungelig pakt Beckman de bal. Beckman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Fumagalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckman rent richting de bal. Beckman met een sublieme pass. Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Sítio 34%, Raijin Strikers 66%.
Manchester Sítio - Raijin Strikers 3:1