Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: Ipating@o
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10851
Esporte Clube, CRUZEIRO Lee Siyeon FC
Ojogo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Rico geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernandes met een snelle inworp. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart geeft de bal voor. Pinheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fininho probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bălan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Mohsen de bal. Mohsen haalt uit met een fantastische trap. Pinheiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 1:0

13e minuut.
Gava kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Bernandes met een sublieme pass. Du Rheart heeft problemen om de bal te vangen. Du Rheart speelt de bal door. Mohsen rent richting de bal. Mohsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Belloumou heeft problemen om de bal te vangen. Belloumou met een sublieme pass. Mohsen rent richting de bal. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 2:0

18e minuut.
Luengas probeert de bal aan de voet te houden. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart begaat een overtreding. Querubim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Bernandes passt de bal zonder na te denken. Daar is Belloumou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belloumou raakt geblesseerd tijdens het duel. Belloumou legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Mohsen rent richting de bal. Mohsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fininho geeft een hoge lob. Inworp. Bălan met een snelle inworp. Mohsen geeft een lange en hoge pass. Pinheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 3:0

27e minuut.
Querubim heeft problemen om de bal te vangen. Mohsen onderschept slim de pass. Belloumou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen rent richting de bal. Mohsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Du Rheart geeft de bal voor. Mohsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Portela de bal. Belloumou rent richting de bal. Belloumou schiet op doel. Pinheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Caetano verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart geeft de bal voor. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Belloumou is nu in balbezit. Belloumou passt de bal in één keer door. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen haalt uit met een fantastische trap. Pinheiro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart passt de bal met de wreef. Chulapa is nu in balbezit. Reis onderschept slim de pass. Reis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho verovert de bal door een tackle van achteren. Belloumou is nu in balbezit. Belloumou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 4:0

39e minuut.
Bălan probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart speelt de bal door. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Luengas probeert naar een medespeler te passen. Bernandes heeft problemen om de bal te vangen. Luengas met een sublieme pass. Belloumou is nu in balbezit. Belloumou draait met de bal, schiet en ... Pinheiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 5:0

45e minuut.
Du Rheart speelt de bal door. Belloumou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernandes met een sublieme pass. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 18%, Lee Siyeon FC 82%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 6:0

47e minuut.
Gava is nu in balbezit. Du Rheart verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart met een sublieme pass. Mohsen rent richting de bal. Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bălan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romero kopt de bal weg. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart onderschept slim de pass. Du Rheart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Reis onderschept slim de pass. Bernandes is nu in balbezit. Bernandes passt de bal zonder na te denken. Daar is Du Rheart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Du Rheart passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumou is nu in balbezit. Portela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belloumou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Du Rheart komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 7:0

66e minuut.
Bălan passt de bal zonder na te denken. Daar is Bernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernandes passt de bal met de wreef. Belloumou rent richting de bal. Belloumou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bălan kopt de bal weg. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart passt de bal zonder na te denken. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 16%, Lee Siyeon FC 84%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - Lee Siyeon FC 8:0