Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: EXIT8 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2710
EXIT8 Infantes Gigantes
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
Beltrán met een sublieme pass. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... da Vila probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:1

4e minuut.
Beltrán met de inworp. Buba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt da Vila de bal. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius draait met de bal, schiet en ... Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:2

6e minuut.
Zatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba met een sublieme pass. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Buba met een sublieme pass. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius passt de bal met de wreef. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:3

12e minuut.
Nadiack probeert naar een medespeler te passen. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Nogueira controleert de bal met de borst. Buba rent richting de bal. Buba passt de bal in één keer door. Nadiack rent richting de bal. Nadiack passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Nogueira de bal. Zatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatelli met een sublieme pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Quintanilha is nu in balbezit. Svanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Svanotti speelt de bal door. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Pacheco de bal onder controle te krijgen. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius met een sublieme pass. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:4

30e minuut.
Zatelli met een sublieme pass. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack passt de bal zonder na te denken. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:5

32e minuut.
Nadiack met een sublieme pass. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:6

37e minuut.
Krancevičius geeft de bal voor. Zatelli met een sublieme pass. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:7

41e minuut.
Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Svanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Svanotti speelt de bal door. Buba rent richting de bal. Buba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nogueira heeft problemen om de bal te vangen. Portugal is nu in balbezit. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius geeft de bal voor. Nadiack maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXIT8 80%, Infantes Gigantes 20%.
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:8

49e minuut.
Svanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Svanotti probeert naar een medespeler te passen. Zatelli speelt de bal door. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portugal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogueira is nu in balbezit. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Quintanilha met de inworp. Nadiack is nu in balbezit. Pinga begaat een overtreding. Nadiack is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Svanotti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zatelli met de inworp. Nogueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Krancevičius geeft een lange en hoge pass. Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel. Dalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:9

63e minuut.
Nadiack rent richting de bal. Nadiack geeft een lange en hoge pass. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krancevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Beltrán geeft de bal voor. Nenem kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrán met de inworp. Buba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Krancevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krancevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zatelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius passt de bal zonder na te denken. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:10

70e minuut.
Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel. Nenem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krancevičius passt de bal met de wreef. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buba rent richting de bal. Nadiack rent richting de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Beltrán met een sublieme pass. Nadiack speelt de bal door. Nenem met een sublieme pass. Nadiack controleert de bal met de borst. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dalmaz met een harde bal richting middenveld. Zatelli controleert de bal met de borst. Zatelli passt de bal in één keer door. Krancevičius rent richting de bal. Krancevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:11

78e minuut.
Nogueira is nu in balbezit. Bichado is nu in balbezit. Bichado passt de bal zonder na te denken. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buba passt de bal in één keer door. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:12

87e minuut.
Quintanilha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrán met de inworp. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dalmaz trapt de bal weg. Bichado kopt de bal weg. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXIT8 84%, Infantes Gigantes 16%.
EXIT8 - Infantes Gigantes 0:12