Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Felippe FC InhaumaFC
5 R Tactiek 442
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chitzoff passt de bal zonder na te denken. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky passt de bal met de wreef. Daar is Ravikanth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravikanth geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Chitzoff passt de bal met de wreef. Ravikanth speelt de bal door. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen haalt uit met een fantastische trap. Nenem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 1:0

10e minuut.
Lorenzi kopt de bal weg. Savella geeft een hoge lob. Lipawsky geeft de bal voor. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Nenem trapt de bal weg van het doel. Rehn kopt de bal weg. Chitzoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitzoff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rehn met een sublieme pass. Lipawsky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Linhares de bal. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Savella verovert de bal door een tackle van achteren. Savella geeft de bal voor. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 2:0

26e minuut.
Lipawsky passt de bal in één keer door. Daar is Schroyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peladeiro is nu in balbezit. Schroyen verovert de bal door een tackle van achteren. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Marcelino met een sublieme pass. Bogdanović met een sublieme pass. Schroyen is nu in balbezit. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lipawsky heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky geeft een lange en hoge pass. Schroyen rent richting de bal. Schroyen haalt uit met een fantastische trap. Nenem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 3:0

33e minuut.
Petrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde onderschept slim de pass. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Lipawsky onderschept slim de pass. Chitzoff met een sublieme pass. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ravikanth is nu in balbezit. Chitzoff probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky geeft de bal voor. Schroyen krijgt zijn hoofd ertegen. Nenem bokst de bal weg.

40e minuut.
Lipawsky heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky geeft de bal voor. Rehn probeert naar een medespeler te passen. Chitzoff rent richting de bal. Chitzoff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rossi rent richting de bal. Chitzoff onderschept slim de pass. Chitzoff probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Felippe FC 21%, InhaumaFC 79%.
São Felippe FC - InhaumaFC 3:0

46e minuut.
Lipawsky met een sublieme pass. Rehn is nu in balbezit. Rehn passt de bal met de wreef. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Chitzoff rent richting de bal. Chitzoff met een sublieme pass. Schroyen rent richting de bal. Schroyen schiet op doel. Nenem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rossi controleert de bal met de borst. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff speelt de bal door. Schroyen rent richting de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Valverde geeft een hoge lob. Daar is Lipawsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipawsky met een sublieme pass. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 4:0

62e minuut.
Rossi rent richting de bal. Rehn onderschept slim de pass. Rehn geeft een hoge lob. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nenem met een harde bal richting middenveld. Ravikanth kopt de bal weg. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 5:0

67e minuut.
Lorenzi geeft een hoge lob. Inworp. Lipawsky met een snelle inworp. Ravikanth heeft problemen om de bal te vangen. Ravikanth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rehn onderschept slim de pass. Rehn speelt de bal door. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky geeft een lange en hoge pass. Schroyen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

70e minuut.
Ravikanth met een sublieme pass. Lipawsky speelt de bal door. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen schiet op doel. Nenem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 6:0

72e minuut.
Chitzoff is nu in balbezit. Schroyen rent richting de bal. Chitzoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 7:0

77e minuut.
Savella passt de bal met de wreef. Rehn rent richting de bal. Rehn met een sublieme pass. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rehn kopt de bal weg. Linhares heeft problemen om de bal te vangen. Peladeiro rent richting de bal. Schroyen verovert de bal door een tackle van achteren. Schroyen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lorenzi kopt de bal weg. Ravikanth is nu in balbezit. Ravikanth geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky met een sublieme pass. Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 8:0

84e minuut.
Rio Branco rent richting de bal. Valverde onderschept slim de pass. Valverde geeft een hoge lob. Schroyen rent richting de bal. Schroyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 9:0

87e minuut.
Ravikanth met een sublieme pass. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky passt de bal met de wreef. Chitzoff is nu in balbezit. Chitzoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Felippe FC - InhaumaFC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Felippe FC 19%, InhaumaFC 81%.
São Felippe FC - InhaumaFC 10:0