Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.10
  • Stadion: Vila Neymar
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7810
Peteleko F.C Luizerense
2x2 Tactiek quadrado c1
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 43
poor Schieten very good
average Passen very good
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Botili passt de bal in één keer door. Pacheco speelt de bal door. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:1

7e minuut.
Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos passt de bal in één keer door. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:2

9e minuut.
Becker passt de bal zonder na te denken. Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Cabrejos met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Machida rent richting de bal. Pacheco speelt de bal door. Juhár speelt de bal door. Engel controleert de bal met de borst. Engel met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:3

13e minuut.
Yanru speelt de bal door. Rabanada rent richting de bal. Rabanada geeft een hoge lob. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:4

16e minuut.
Pacheco met een snelle inworp. Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti met een sublieme pass. Botili rent richting de bal. Botili schiet op doel. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:5

18e minuut.
Sorriso probeert naar een medespeler te passen. Vibhuti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machida de bal. Machida draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Botili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becker speelt de bal door. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti passt de bal zonder na te denken. Machida met een sublieme pass. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili draait met de bal, schiet en ... Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:6

26e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker probeert naar een medespeler te passen. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:7

27e minuut.
Pacheco met de inworp. Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti passt de bal met de wreef. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ... Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal in één keer door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida draait met de bal, schiet en ... Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:8

31e minuut.
Botili is nu in balbezit. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vibhuti neemt de hoekschop. Botili is nu in balbezit. Botili schiet op doel. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:9

33e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Machida rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:10

36e minuut.
Vibhuti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Botili de bal. Botili probeert naar een medespeler te passen. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pacheco met een snelle inworp. Vibhuti speelt de bal door. Botili heeft problemen om de bal te vangen. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machida de bal. Machida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:11

40e minuut.
Thanh Long rent richting de bal. Botili verovert de bal door een tackle van achteren. Botili probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:12

42e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Botili de bal. Botili haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pinceli passt de bal in één keer door. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso passt de bal met de wreef. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 89%, Luizerense 11%.
Peteleko F.C - Luizerense 0:12

47e minuut.
Sorriso is nu in balbezit. Sorriso speelt de bal door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vibhuti met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida draait met de bal, schiet en ... Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botili probeert naar een medespeler te passen. Sorriso is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Machida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Becker rent richting de bal. Becker passt de bal in één keer door. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:13

53e minuut.
Becker passt de bal met de wreef. Vibhuti met een sublieme pass. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:14

58e minuut.
Vibhuti met de inworp. Sorriso probeert de bal met de borst te controleren. Machida rent richting de bal. Botili rent richting de bal. Botili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:15

59e minuut.
Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vibhuti heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:16

61e minuut.
Botili is nu in balbezit. Botili probeert naar een medespeler te passen. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:17

63e minuut.
Dorobanţu speelt de bal door. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos met een sublieme pass. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Botili rent richting de bal. Botili speelt de bal door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco schiet op doel. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Mäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäki geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vibhuti neemt de hoekschop. Machida springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vibhuti zal de hoekschop nemen. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso haalt uit met een fantastische trap. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:18

76e minuut.
Botili rent richting de bal. Botili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pacheco de bal. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ... Juhár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Juhár probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vibhuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel. Juhár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sorriso speelt de bal door. Castro met een sublieme pass. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel. Juhár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:19

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vibhuti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Botili bereikt de bal nog maar net als eerste. Botili haalt uit met een fantastische trap. Juhár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:20

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machida probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro met een sublieme pass. Dorobanţu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:21

89e minuut.
Thanh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker is nu in balbezit. Becker passt de bal met de wreef. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap. Juhár bokst de bal weg. Botili is nu in balbezit. Botili haalt uit met een fantastische trap. Juhár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peteleko F.C - Luizerense 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peteleko F.C 89%, Luizerense 11%.
Peteleko F.C - Luizerense 0:22