Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapphir Original F.C
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Voştinar speelt de bal door. Couto heeft problemen om de bal te vangen. Couto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - Original F.C 0:1

8e minuut.
Voştinar passt de bal zonder na te denken. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jabá is nu in balbezit. Voştinar onderschept slim de pass. Voştinar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - Original F.C 0:2

14e minuut.
Menegardo geeft de bal voor. Rolf rent richting de bal. Rolf passt de bal met de wreef. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - Original F.C 0:3

19e minuut.
Couto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cebolinha komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Dracena rent richting de bal. Voştinar verovert de bal door een tackle van achteren. Voştinar speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rolf geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dracena rent richting de bal. Dracena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Menegardo is nu in balbezit. Voştinar onderschept slim de pass. Voştinar speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Espinola verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lisboa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valenzuela krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sergipano geeft de bal voor. Rincon heeft problemen om de bal te vangen. Tupã probeert naar een medespeler te passen. Aguiar rent richting de bal. Aguiar schiet op doel. Magalhães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapphir 77%, Original F.C 23%.
sapphir - Original F.C 0:3

51e minuut.
Pereira speelt de bal door. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar passt de bal zonder na te denken. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Mozer bokst de bal weg.

52e minuut.
Viola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cebolinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Mozer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapphir - Original F.C 0:4

78e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piero met een sublieme pass. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Magalhães verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Daar is Menegardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapphir 47%, Original F.C 53%.
sapphir - Original F.C 0:4