Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CaioAndFC RodrigoFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Paneleiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabral. Paneleiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Paneleiro met een snel genomen vrije trap. Pimentel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pepper rent richting de bal. Pepper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Paneleiro passt de bal met de wreef. Ruas rent richting de bal. Pêra is nu in balbezit. Ruas rent richting de bal. Ruas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Trevisan geeft een hoge lob. Inworp. Formiga met een snelle inworp. Ruas rent richting de bal. Ruas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ruas is nu in balbezit. Moreira onderschept slim de pass. Moreira met een sublieme pass. Formiga rent richting de bal. Formiga schiet op doel. Marinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Marinho trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pêra de bal. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper rent richting de bal. Pepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - RodrigoFC 0:1

27e minuut.
Bonilha verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilha geeft een hoge lob. Picoli is nu in balbezit. Cabral rent richting de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Pêra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salvador de bal onder controle te krijgen. Francelino is nu in balbezit. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pepper rent richting de bal. Pêra is nu in balbezit. Pepper onderschept slim de pass. Pepper schiet op doel. Marinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CaioAndFC 55%, RodrigoFC 45%.
CaioAndFC - RodrigoFC 0:1

49e minuut.
Pepper rent richting de bal. Trevisan onderschept slim de pass. Ruas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruas krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ruas passt de bal met de wreef. Pepper rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lira ... Strafschop! Lira krijgt een gele kaart. Pepper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pepper legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Marinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - RodrigoFC 0:2

65e minuut.
Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Mendonça met een sublieme pass. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CaioAndFC - RodrigoFC 0:3

85e minuut.
Bonilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pêra is nu in balbezit. Paneleiro maakt een afschuwelijke overtreding. Paneleiro krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Paneleiro de bal. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral speelt de bal door. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel. Canavaro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CaioAndFC 51%, RodrigoFC 49%.
CaioAndFC - RodrigoFC 0:3