Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro De Sousa BB Sulista F. C.
Normal Tactiek Nova
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 37.2
hopeless Schieten good
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


12e minuut.
Mossoró onderschept slim de pass. Lučin onderschept slim de pass. Lučin passt de bal zonder na te denken. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:1

15e minuut.
Lučin heeft problemen om de bal te vangen. Lučin geeft een hoge lob. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Betancourt passt de bal in één keer door. Hudobir is nu in balbezit. Hudobir geeft de bal voor. Isoaho is nu in balbezit. Isoaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Coimbra rent richting de bal. Lučin verovert de bal door een tackle van achteren. Lučin speelt de bal door. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vaz met een harde bal richting middenveld. Lučin kopt de bal weg. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hudobir met de inworp. Lučin heeft problemen om de bal te vangen. Lučin geeft een lange en hoge pass. Juszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hudobir rent richting de bal. Dutra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hudobir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juszczyk met een snel genomen vrije trap. Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isoaho is nu in balbezit. Isoaho haalt uit met een fantastische trap. Vaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Isoaho onderschept slim de pass. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro geeft een lange en hoge pass. Coimbra heeft problemen om de bal te vangen. Betancourt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Valverde rent richting de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz geeft een hoge lob. Isoaho rent richting de bal. Isoaho draait met de bal, schiet en ... Vaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Juszczyk de bal onder controle te krijgen. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt passt de bal in één keer door. Daar is Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Betancourt geeft de bal voor. Juszczyk kopt de bal weg. Isoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Isoaho haalt uit met een fantastische trap. Vaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 73%, Sulista F. C. 27%.
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:2

51e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin onderschept slim de pass. Lučin probeert naar een medespeler te passen. Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hudobir rent richting de bal. Hudobir speelt de bal door. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:3

74e minuut.
Lučin passt de bal met de wreef. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Isoaho is nu in balbezit. Isoaho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lučin probeert naar een medespeler te passen. Ruviaro is nu in balbezit. Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczyk schiet op doel. Vaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:4

77e minuut.
Índio probeert naar een medespeler te passen. Hudobir is nu in balbezit. Hudobir probeert naar een medespeler te passen. Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Vaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:5

81e minuut.
Klungelig pakt Mossoró de bal. Lučin rent richting de bal. Lučin speelt de bal door. Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lučin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučin passt de bal in één keer door. Juszczyk is nu in balbezit. Isoaho rent richting de bal. Isoaho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Repeteco kopt de bal weg. Lučin is nu in balbezit. Lučin passt de bal in één keer door. Daar is Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lučin rent richting de bal. Coimbra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lučin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Betancourt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Ruviaro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 68%, Sulista F. C. 32%.
Cruzeiro De Sousa BB - Sulista F. C. 0:5