Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RodrigoFC Americanas S.A.
Normal Tactiek 2 x 2
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten poor
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Formiga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mendonça kopt de bal weg. Pepper rent richting de bal. Pepper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RodrigoFC - Americanas S.A. 1:0

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Formiga zal de hoekschop nemen. Galinho kopt de bal weg. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper schiet op doel. Zulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RodrigoFC - Americanas S.A. 2:0

25e minuut.
Francelino speelt de bal door. Formiga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galinho. Formiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paneleiro met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RodrigoFC - Americanas S.A. 3:0

36e minuut.
Dicá raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paquetá komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zulu niet meer kan verder spelen. Catatau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RodrigoFC 16%, Americanas S.A. 84%.
RodrigoFC - Americanas S.A. 3:0

50e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Francelino met een sublieme pass. Pepper is nu in balbezit. Pepper draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Paquetá geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paneleiro de bal. Paneleiro speelt de bal door. Pepper rent richting de bal. Pepper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino rent richting de bal. Roncolho verovert de bal door een tackle van achteren. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Cantagalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Galinho kopt de bal weg. Rezende controleert de bal met de borst. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Francelino kopt de bal weg. Galinho is nu in balbezit. Ruas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruas krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Pepper rent richting de bal. Galinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pepper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pepper kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Pepper rent richting de bal. Pepper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Galinho passt de bal in één keer door. Formiga heeft problemen om de bal te vangen. Formiga probeert naar een medespeler te passen. Pepper probeert de bal met de borst te controleren. Pepper draait met de bal, schiet en ... Catatau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galinho is nu in balbezit. Pepper is nu in balbezit. Galinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pepper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pepper neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Catatau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Francelino is nu in balbezit. Francelino probeert naar een medespeler te passen. Mendonça rent richting de bal. Pepper rent richting de bal. Pepper schiet op doel. Catatau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galinho rent richting de bal. Pepper rent richting de bal. Pepper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Paneleiro met een sublieme pass. Salvador is nu in balbezit. Salvador speelt de bal door. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mendonça met een snelle inworp. Daar is Ruas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruas speelt de bal door. Pepper rent richting de bal. Pepper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RodrigoFC 32%, Americanas S.A. 68%.
RodrigoFC - Americanas S.A. 3:0