Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luxemburgo FC Portinari Football Arte
Normal Tactiek dois X dois
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti speelt de bal door. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech verovert de bal door een tackle van achteren. Fech schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:1

5e minuut.
Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita is nu in balbezit. Pressato probeert de bal met de borst te controleren. Fech is nu in balbezit. Fech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech verovert de bal door een tackle van achteren. Fech passt de bal met de wreef. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin passt de bal in één keer door. Madera is nu in balbezit. Madera draait met de bal, schiet en ... Marreco bokst de bal weg.

20e minuut.
Yamashita geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Papel de bal onder controle te krijgen. Kutepov speelt de bal door. Madera is nu in balbezit. Madera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Madera is nu in balbezit. Madera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perrotta de bal. Naryshkin rent richting de bal. Naryshkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:2

25e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Pedretti rent richting de bal. Pedretti geeft een lange en hoge pass. Madera is nu in balbezit. Madera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello rent richting de bal. Naryshkin rent richting de bal. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Pedretti passt de bal zonder na te denken. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Madera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:3

33e minuut.
Pedretti passt de bal met de wreef. Naryshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap. Yamashita probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:4

36e minuut.
Poioco geeft een lange en hoge pass. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello geeft een hoge lob. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Fech rent richting de bal. Fech speelt de bal door. Caccaviello heeft problemen om de bal te vangen. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:5

44e minuut.
Kutepov rent richting de bal. Pedretti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ameli de bal onder controle te krijgen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxemburgo FC 63%, Portinari Football Arte 37%.
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:5

47e minuut.
Caccaviello passt de bal met de wreef. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin probeert naar een medespeler te passen. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:6

54e minuut.
Fech rent richting de bal. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fech haalt uit met een fantastische trap. Marreco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:7

55e minuut.
Ameli verovert de bal door een tackle van achteren. Ameli passt de bal zonder na te denken. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Madera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Marreco trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Császi met de inworp. Pedretti rent richting de bal. Pedretti geeft een hoge lob. Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kutepov met een sublieme pass. Pedretti speelt de bal door. Caccaviello is nu in balbezit. Naryshkin is nu in balbezit. Naryshkin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Madera rent richting de bal. Madera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Fech speelt de bal door. Klungelig pakt Caccaviello de bal. Madera rent richting de bal. Madera schiet op doel. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedretti zal de hoekschop nemen. Ameli rent richting de bal. Ameli geeft de bal voor. Császi geeft een hoge lob. Caccaviello maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pedretti is nu in balbezit. Pedretti met een sublieme pass. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:8

81e minuut.
Pita is nu in balbezit. Caccaviello verovert de bal door een tackle van achteren. Caccaviello geeft een lange en hoge pass. Fech rent richting de bal. Fech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:9

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caccaviello zal de hoekschop nemen. Fech springt en kopt de bal. Madera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:10

88e minuut.
Császi met de inworp. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti speelt de bal door. Fech heeft problemen om de bal te vangen. Fech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ameli rent richting de bal. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap. Marreco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxemburgo FC 75%, Portinari Football Arte 25%.
Luxemburgo FC - Portinari Football Arte 0:10